Uutiset

Eeva Sunnari Taitoluisteluliiton projektipäälliköksi

TAITOLUISTELULIITOLLE UUSI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Eeva Sunnari aloittaa projektipäällikkönä Suomen Taitoluisteluliitossa 1.4.2016. Eevan pääasiallisena vastuualueena on yhdessä seurojen kanssa kauden 2016-2017 aikana toteutettava "Koko Suomi Luistelee” -projekti, joka on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmatarjontaa. Oleellisena osana tätä projektia, Eevan toimenkuvaan liittyy aluetoiminnan ja seuratyön kehittäminen ja aktivoiminen sekä liiton koulutustarjonta. 

Eeva on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Taitoluistelusta hänellä on henkilökohtaista kokemusta yli 30 vuoden ajalta sekä yksin- että muodostelmaluistelun puolelta: Eeva päätti SM-luistelijauransa vuonna 2006 Rockettes-joukkueessa, jossa hän saavutti neljä MM-mitalia. Tämän jälkeen hän on jatkanut lajin parissa mm. joukkueenjohtajana, seurakehityskonsulttina ja valmentajana, valmentaen muodostelmaluistelujoukkueita Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Eevalla on myös pitkä kokemus liikuntajärjestötyöstä. Nuori Suomi ry:ssä (nykyinen Valo ry) hän toimi lasten ja nuorten urheilun kehittämisen parissa kuuden vuoden ajan, mm. kehityspäällikkönä ja Turun kaupungilla järjestöliikuntapäällikkönä kahden vuoden viransijaisuudella. 

Uskon, että Eevan monipuolinen tausta liikunnan parissa auttaa meitä viemään taitoluisteluliiton seura- ja koulutustoimintaa taas ison harppauksen eteenpäin. 

Outi Wuorenheimo
Toiminnanjohtaja


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024