Uutiset

Junioreiden MM-kilpailut 14.-20.3. Debrecen / tuloksia

Junioreiden MM-kilpailut 14.-20.3. Debrecen Unkari

Lyhytohjelmakilpailun tulokset:

Juniorityttöjen kilpailussa Viveca Lindfors ei pystynyt tällä kertaa parhaimpaansa. Lindfors takelteli ohjelman hypyissä ja sai ohjelmastaan 43,19 pistettä, jotka veivät hänet sijalle 25. Lyhytohjelmakilpailun 24 parasta jatkavat vapaaohjelmakilpailuun.
-Totta kai tämä oli hirveä pettymys. Tänään ei ollut Vivecan päivä, Lindforsin valmentaja Virpi Horttana tiivisti ohjelman jälkeen. Lindfors kilpailee seuraavan kerran maaliskuun lopussa Bostonissa senioreiden MM-kilpailuissa. Kilpailua johtaa Venäjän Alisa Fedichkina 66,11 pisteellä.

Debrecenissä käytiin erittäin kovatasoinen junioripoikien lyhytohjelmakilpailu. Suomen Roman Galay ei valitettavasti onnistunut lyhytohjelmassaan. Galay sai ohjelmastaan 45,47 pistettä ja sijan 33. Vapaaohjelmassa kilpailuaan jatkaa 24 lyhytohjelmassa parasta. Kilpailua johtaa Venäjän Dmitri Aliev 80,74 pisteellä.

____________________________________________________________________________

Unkarissa luisteltavissa junioreiden MM-kilpailuissa Suomea edustavat:

Junioritytöt: Viveca Lindfors
Junioripojat: Roman Galay

Valmentajat: Nuriya Pirogova, Virpi Horttana
Joukkueenjohtaja: Nuriya Pirogova

Suomen tuomarina: Merja Kosonen (naisten sarja)

Virallinen nettisivu: http://jwc2016debrecen.hu/en/
Livestream: http://www.eurovisionsports.tv/isu/live.html?id=7
Tulokset ja aikataulut: http://www.isuresults.com/results/season1516/wjc2016/index.htm


Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa 30.5.2023
Finlandia Trophy Espoon fanipäivä 29.5.2023