Uutiset

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut: lauantain tunnelmat

Lauantain tulokset

Team Unique johdossa muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa

 

Helsingin jäähallissa luisteltavissa muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa nähtiin tänään huima jännitysnäytelmä. Seniorisarjan lyhytohjelmakilpailussa voiton vei HSK:n Team Unique 72,28 pisteellä. Joukkue villitsi yleisön ohjelmallaan Peace of Mind. Toisena vapaaohjelmakilpailuun lähtee Marigold Ice Unity (HL) pistein 71,48 ja kolmantena Rockettes pistein 71,21. Neljättä sijaa pitää Revolutions 51,61 pisteellä. Kaikki joukkueet onnistuivat todella hyvin sekä teknisissä suorituksissaan että tulkinnoissaan. Kovatasoisessa kilpailussa kärkeä pitävien joukkueiden erot ovatkin hiuksenhienot. Seniorisarjan voittaja saa automaattisesti edustuspaikan kevään MM-kilpailuihin.

Junioreiden lyhytohjelmakilpailussa voiton vei HSK:n Team Mystique. Ohjelmastaan Kind of Magic joukkue sai 62,35 pistettä. Toisena on Musketeers (HL) 61,78 pisteellä ja kolmantena Sun City Swing (VG-62) 55,33 pisteellä.

Valmentaja Mirjami Penttiselle päivä oli täydellinen, sillä hänen joukkueensa johtavat sekä junioreissa että senioreissa.
”Tosi, tosi hyvä fiilis. Olemme tehneet töitä paljon ja nyt se palkittiin. Jätimme sielumme jäälle ja huomenna teemme saman”, hän luonnehti tunnelmiaan seniorikilpailun jälkeen.

HSK:n Team Dynamique voitti SM-kultaa noviisisarjassa ohjelmallaan Bring it on. Valmentaja Nina Sandsund iloitsi joukkueensa onnistuneesta suorituksesta, joka toi voittopisteet 65,22. Joukkueen kausi on valmentajan mukaan ollut nousujohteinen. ”Olemme tehneet tällä kaudella matkan, jonka aikana olemme tehneet lujasti töitä. Olemme voittaneet itsemme asioissa, joita ei mitata tuloksissa”, hän kertoi.

Hopeaa luisteli HTK:n Finettes, jonka ohjelma Loma Roomassa toi pisteet 64,93. HL:n Starlights oli pronssilla. Joukkue saavutti ohjelmallaan This is us pisteet 62,53.

 

Vapaaohjelmat luistellaan huomenna sunnuntaina 28.2. Helsingin jäähallissa.

Tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1516/MLSM16/index.htm

 


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024