Bavarian Open 2016 17.-21.2. Oberstdorf / tulokset

Bavarian Open 2016 17.-21.2. Oberstdorf, Saksa

Vapaaohjelmatulokset:

Miesten sarjassa Tomi Pulkkinen luisteli 161,75 pisteellä sijalle 16 ja Valtter Virtanen 152,58 pisteellä sijalle 15. Kilpailun voitti Italian Ivan Righini.

Naisten sarjassa Liubov Efimenko sijoittui vapaaohjelmakilpailussa sijalle yhdeksän ja oli näin ollen kokonaiskilpailussa seitsemäs yhteispistein 127,85. Olivia Tuuva oli 13 pistein 97,91. Kilpailun voitti Japanin Yuka Nagai 185,93 pisteellä. Emmi Peltonen keskeytti kilpailun lyhytohjelman jälkeen.

Juniorityttöjen I -sarjassa Emma Ignatius sijoittui kokonaiskilpailussa yhdeksänneksi pistein 113,51. Kilpailun voitti Venäjän Alisa Lozko 175,12 pisteellä. Juniorityttöjen II -sarjassa Jade Rautiainen oli kahdeksas 116,59 pisteellä. Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Tyler Pierce 164,62 pisteellä.

Advanced novice -sarjassa Alisa Hakola luisteli hyvän vapaaohjelman ja nousi kokonaistuloksissa sijalle 16. Yhteensä pisteitä kertyi 72,40. Melina Brusi oli lopputuloksissa sijalla 21 pistein 64,56. Kilpailun voitti Venäjän Sofia Samodurova 134,16 pisteellä.

__________________________________________________________________________

Lyhytohjelmatulokset:

Miesten sarjassa Tomi Pulkkinen on sijalla 16 pistein 47,71 ja Valtter Virtanen sijalla 17 pistein 47,00. Kilpailua johtaa Italian Ivan Righini 84,47 pisteellä.

Naisten sarjassa Emmi Peltonen on lyhytohjelmakilpailun jälkeen sijalla kolme 50,10 pisteellä. Liubov Efimenko on neljäntenä 49,84 pisteellä ja Olivia Tuuva sijalla 17 pistein 33,42. Kilpailua johtaa Japanin Yuka Nagai 65,42 pisteellä.

Juniorityttöjen I -sarjassa Emma Ignatius on lyhytohjelmien jälkeen sijalla kymmenen ennätyspisteillään 42,59. Kärkipaikkaa pitää Venäjän Alisa Lozko 65,01 pisteellä. II -sarjassa luisteleva Jade Rautiainen on sijalla kahdeksan 39,41 pisteellä. II -sarjaa johtaa Yhdysvaltojen Tyler Pierce 52,89 pisteellä.

Advanced novice II -sarjassa Melina Brusi sijoittui 26,58 pisteellä sijalle 16 ja Alisa Hakola 26,38 pisteellä sijalle 17. Kilpailua johtaa Venäjän Sofia Samodurova 46,24 pisteellä.