Uutiset

French Cup 5.-6.2. Rouen / tulokset

French Cup 5.-6.2. Rouen

Lauantain tulokset:

Venäjän Paradise piti ensimmäisen sijansa myös vapaaohjelmakilpailussa ja voitti kilpailun pistein 206,08. Rockettes (200,68 pistettä) ja Team Unique (198,90 pistettä) pysyivät tiukassa voittokamppailussa mukana loppuun saakka sijoittuen toiseksi ja kolmanneksi. 

-Ohjelma oli ihan hyvä. Siihen on tullut lisää vauhtia muutosten myötä, mutta vielä on hommaa. Tavoitteena SM-kilpailuissa on mestaruus ja sen eteen tehdään töitä seuraavat kolme viikkoa, linjasi Rockettesin valmentaja Kaisa Arrateig.

Kauden parhaan vapaaohjelman luistelleen Team Uniquen valmentaja Mirjami Penttinen oli syystäkin onnellinen. -Ihan mieletön fiilis! Tytöt ei oo ikinä luistelleet niin kuin nyt!

Revolutions luisteli 151,92 pisteellä kuudenneksi. Vapaaohjelmaan mahtui harmillisesti kaksi kaatumista. -Viides sija olisi ollut tosi pienestä kiinni. Ennen SM-kilpailuja ohjelmaan haetaan vauhtia ja tasoja, kiteytti valmentaja Merja Laakkonen.

Juniorijoukkueiden kilpailun voitti Kanadan Les Supremes Juniors 162,88 pisteellä Suomen Musketeersin sijoituttua hienosti toiseksi 155,14 pisteellä. Team Mystique luisteli neljänneksi 151,88 pisteellä, Reflections kuudenneksi 120,42 pisteellä ja Valley Bay Synchro seitsemänneksi 112,98 pisteellä.

Perjantain tulokset:

Seniorijoukkueiden kilpailua johtaa Venäjän Paradise 71,98 pisteellä. Sijalla kaksi on vahvan ja vapautuneen ohjelman esittänyt Rockettes 71,42 pisteellä. -Olen tosi tyytyväinen joukkueen lyhytohjelmaan. Vapaaohjelmasta lähdetään hakemaan vahvaa luistelua. Olemme saaneet nyt sisäänajettua ohjelmaan tehdyt muutokset, joilla pyritään entistä voimakkaampaan ja kovavauhtisempaan ohjelmaan. Nyt yritetään saada ne myös kisassa ulos, joukkueen valmentaja Kaisa Arrateig pohti.
Hyvän ohjelman luistellut Team Unique on kilpailussa kolmantena 69,16 pisteellä. -Mä olen tosi onnellinen, se oli joukkueelta fantastinen suoritus, joukkueen valmentaja Mirjami Penttinen kertoi suorituksen jälkeen.
Päättäväisen ja varman ohjelman luistellut Revolutions lähtee vapaaohjelmakilpailuun sijalta viisi 53,60 pisteellä. Joukkueen pistesaalis jäi harmillisesti odotettua alemmas, kun myllyn taso ei mennyt läpi. – Tästä on hyvä jatkaa, tiivisti joukkueen valmentaja Merja Laakkonen.

Junioreiden kilpailua johtaa lyhytohjelmien jälkeen Kanadan Les Supremes Juniors 58,00 pisteellä. Haastajina vapaaohjelmakilpailuun lähtevät toisena olevat Suomen Musketeers (53,70 pistettä) ja kolmanneksi luistellut Team Mystique (53,68 pistettä). Reflections on sijalla kuusi 43,06 pisteellä ja Valley Bay Synchro sijalla seitsemän 37,10 pisteellä.

Advanced novice-sarjassa Suomi otti kolmoisvoiton Finettesin voitettua kilpailun 60,14 pisteellä, Starlightsin sijoituttua toiseksi 57,29 pisteellä ja Team Dynamiquen oltua kolmas 56,03 pisteellä. Crystal Blades oli kilpailussa viides 45,87 pisteellä.

__________________________________________________________________________

Kansainvälinen muodostelmaluistelukilpailu käydään 5.-6.2. Ranskan Rouenissa.
Suomea kilpailussa edustavat:

Seniorit: Revolutions, Rockettes, Team Unique
Juniorit: Musketeers, Reflections, Team Mystique, Valley Bay Synchro
Advanced novice: Crystal Blades, Finettes, Starlights, Team Dynamique 

Järjestäjän kutsumana: Anna Larmo, tekninen spesialisti

Suomen tuomarit: Anna Tarkkala-Hellström ja Tuija Toivakainen

Kilpailun virallinen nettisivu: http://www.frenchcup.fr/
Tulokset: http://www.frenchcup.fr/en/event-info/results/2016/

 

 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024