Uutiset

Jäätanssijat Olesia Karmi ja Max Lindholm päättävät yhteisen jäätanssiuransa

Jäätanssijat Olesia Karmi ja Max Lindholm päättävät yhteisen jäätanssiuransa

Jäätanssijat Olesia Karmi (23) ja Max Lindholm (25) lopettavat yhteisen jäätanssiuransa. Lopettamispäätöksen teki Lindholm henkilökohtaisista syistä johtuen. Jäätanssista pari ei kuitenkaan luovu sillä sekä Karmi että Lindholm toivovat jäätanssiuransa vielä tulevaisuudessa jatkuvan sopivan parin löytyessä. Myös valmentajan rooli kiinnostaa molempia.

Karmi ja Lindholm voittivat jäätanssin suomenmestaruuden kahdesti (2013, 2015). EM-kilpailuihin he osallistuivat vuosina 2013 ja 2015 luistellen molemmilla kerroilla sijalle 19. Vuoden 2013 MM-kilpailuissa pari oli 22:s.

Suomen Taitoluisteluliitto kiittää Olesiaa ja Maxia hienoista hetkistä, joita he suomalaisille taitoluistelufaneille ovat vuosien varrella tarjonneet. Toivotamme molemmille onnea ja menestystä tulevaan!


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023