Uutiset

Skate Helena 19.-23.1. Belgrad / tuloksia

Skate Helena 19.-23.1.2016 Belgrad, Serbia

Vapaaohjelmatulokset:

Suomen miehet ottivat kokonaistuloksissa kaksoisvoiton Tomi Pulkkisen voitettua kilpailun 167,28 pisteellä ja Roman Galayn sijoituttua toiseksi 152,03 pisteellä. Pulkkinen voitti vapaaohjelmakilpailun luistelemalla vahvan ohjelman, josta sai 107,96 pistettä. Galayn ohjelmaan osui harmittavia helpotuksia ja hän sijoittui kolmanneksi 87,49 pisteellä.

Naisten sarjassa Ljuba Efimenko sijoittui toiseksi yhteispistein 116,33. Myös Efimenkon vapaaohjelmaan lipsahti muutamia helpotuksia. Vapaaohjelmastaan Efimenko sai 77,24 pistettä. Kilpailun voitti Unkarin Fruzsina Medgyesi 133,02 pisteellä.

Junioritytöt jatkoivat hyviä suorituksia Petra Laakkosen voitettua juniorityttöjen vapaaohjelmakilpailun 82,62 pisteellä ja Joanna Kallelan sijoituttua kolmanneksi 78,37 pisteellä. Kokonaistuloksissa Joanna Kallela sijoittui toiseksi 124,48 pisteellä ja Petra Laakkonen kolmanneksi 123,88 pisteellä.

– Olen todella tyytyväinen tähän kilpailuun kokonaisuudessaan ja olen erityisen iloinen siitä, että onnistuin kolmoislutzissa ja lähes kaikissa muissakin elementeissä. Seuraavaksi minulla ja Joannalla on tähtäimessä tulevat PM-kilpailut, joihin aiomme vaikeuttaa ohjelmiamme, kertoi Laakkonen.

-Olen tämän päivän ohjelmassani tyytyväinen erityisesti onnistuneeseen kolmoislutziin. Jäi kuitenkin vähän harmittamaan se, kun kolmoistulppini helpottui kaksoistulpiksi, joten jouduin kesken ohjelmaa muuttamaan suunnitelmaani hyppyjen osalta, etten tekisi kaksoistulppeja ohjelmaan sallittua määrää enempää. Olen kuitenkin kokonaisuudessaan tyytyväinen tähän kilpailuun, summasi Kallela ohjelman jälkeen.

Kilpailun voitti Slovakian Alexandra Hagarova 125,12 pisteellä.

__________________________________________________________________________

Lyhytohjelmatulokset:

Suomen miehet lähtevät vapaaohjelmiin kaksoisjohdossa. Roman Galay johtaa miesten kilpailua hienosti 64,54 pisteellä. Tomi Pulkkinen on toisena 59,32 pisteellä.

Naisten kilpailussa Ljuba Efimenko on lyhytohjelmakilpailun jälkeen sijalla neljä 39,09 pisteellä.

Juniorityttöjen kilpailussa Tapparan Taitoluistelijoiden Joanna Kallela johtaa kilpailua hienosti 46,11 pisteellä lyhytohjelmien jälkeen.

-Olen tosi tyytyväinen tämän päivän suoritukseeni, erityisesti onnistuneisiin elementteihin. Olen harjoitellut treeneissä ahkerasti ja määrätietoisesti ja se näkyi tänään suorituksessani. Olen erityisesti työstänyt kolmoisflippiä, joten oli todella upeaa saada se tehtyä onnistuneesti kisasuoritukseeni, kertoi tyytyväinen Kallela.

Samaista seuraa edustava Petra Laakkonen lähtee vapaaohjelmakilpailuun 41,26 pisteellä sijalta neljä.

-Olen tyytyväinen tänään luisteltuun lyhytohjelmaani, mutta huomenna aion keskittyä paremmin piruetteihin, sillä tänään niistä saattoi jäädä joitakin tasoja puuttumaan. Olin kuitenkin koko ohjelman ajan hyvin läsnä ja esitin hyvin yleisölle. Huomenna luistellaan vapaaohjelmat hyvällä tsempillä!, pohti Laakkonen suoritustaan.

___________________________________________________________________________

Serbian Belgradissa luistellaan 19.-23.1. Skate Helena-kilpailut.

Kilpailussa Suomea edustavat:

Seniorit, miehet: Roman Galay (LTL), Tomi Pulkkinen (JTL)
Seniorit, naiset: Ljuba Efimenko (TL)
Juniorit, tytöt: Petra Laakkonen (TapTL), Joanna Kallela (TapTL)

Kaikki tulokset: http://www.europeancriterium.eu/documents/html/41/index.htm

Kilpailun viralliset nettisivut: http://www.skatehelena.org/Live%20Cam.html 
Livestream: http://www.skatehelena.org/Live%20Cam.html


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024