Uutiset

Leon Lurje Trophy 2016 16.-17.1. / tuloksia

Leon Lurje Trophy 2016

Sunnuntain tulokset:

Rockettes voitti seniorisarjan kokonaiskilpailun 202,71 pisteellä. Joukkue sai hyvin sujuneesta vapaaohjelmastaan 131,93 pistettä. "Rockettesin vapaaohjelmaan on tehty edellisten kilpailujen jälkeen suuria muutoksia ja ohjelma onkin nyt täysin uuden mallinen. Vielä on paljon harjoiteltavaa, mutta tästä on hyvä lähteä kasvattamaan ohjelmaa loppukauden kilpailuihin ja hakemaan lisää vauhtia ja varmuutta", kertoi joukkueen valmentaja Kaisa Arrateig. Rockettes kilpailee seuraavan kerran helmikuun alussa French Cupissa. 
Suomen toinen kilpailussa mukana ollut seniorijoukkue Revolutions sijoittui vapaaohjelmakilpailussa kuudenneksi pistein 99,36. Joukkue kuitenkin piti kokonaiskilpailussa viidennen sijan yhteispistein 154,24.

Juniorijoukkueiden kilpailussa Yhdysvaltain Skyliners voitti vapaaohjelmallaan Suomen Fintasticin vieden näin myös kokonaiskilpailun voiton 167,23 pisteellä. Fintastic sai vapaaohjelmastaan 101,87 pistettä ja sijoittui vapaaohjelma- ja kokonaiskilpailussa toiseksi yhteispistein 165,60.  
Reflection sijoittui kilpailussa neljänneksi pistein 132,26.

Advanced novice-sarjassa luisteltiin jo toistamiseen joukkueiden vapaaohjelmat, joiden päätteeksi Suomi otti kaksoisvoiton Aurora Borealiksen napattua voiton 103,68 pisteellä ja Blue Arrowsin sijoituttua toiseksi 102,68 pisteellä. Ice Fantasy sijoittui neljänneksi 96,67 pisteellä.

_________________________________________________________________________

Lauantain tulokset:

Seniorisarjassa Suomen Rockettes johtaa kilpailua niukasti 70,78 pisteellä. Joukkue luisteli Why?-teemaisen ohjelmansa tapansa mukaan varmasti ja tunteisiin vetoavasti. Pisteitä kuitenkin rokotti kielletystä elementistä tullut vähennys. "Vähennys tuli ilmeisesti ohjelman alkuasennosta, mutta on positiivista, että se tuli ilmi nyt ennen tärkeitä kansainvälisiä kilpailuja. Ehdimme vielä muuttaa ohjelmaa", pohti joukkueen valmentaja Kaisa Arrateig tulosten tultua. Kilpailussa toisena on Yhdysvaltojen Haydenettes 70,25 pisteellä ja kolmantena Ruotsin Team Suprise 61,70 pisteellä. Suomen Revolutions on lyhytohjelmakilpailun jälkeen viidennellä sijalla 54,88 pisteellä.

Junioreissa Suomen Fintastic johtaa kilpailua hienosti 63,73 pisteellä. Toisena on Yhdysvaltojen Skyliners 58,93 pisteellä ja kolmantena Ruotsin Team Spirit 49,13 pisteellä. Suomen Reflection lähtee huomisessa vapaaohjelmakilpailussa haastamaan kärkikolmikkoa neljänneltä sijalta 49,13 pisteellä.

Advanced novice sarjassa Suomi on kolmoisjohdossa ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen. Kilpailua johtaa Blue Arrows 53,12 pisteellä, toisena on Aurora Borealis 52,37 pisteellä ja kolmantena Ice Fantasy 50,18 pisteellä.

__________________________________________________________________________

Ruotsin Göteborgissa 16.-17.1.2016 käytävässä kansainvälisessä muodostelmaluistelukilpailussa Suomea edustavat:

Seniorit: Revolutions
             Rockettes

Juniorit: Fintastic
             Reflections

Noviisit: Aurora Borealis
             Blue Arrows
             Ice Fantasy

Suomen tuomarina mukana on: Hanna Kunnas
ISU:n kutsumina mukana ovat:    Leena Laaksonen, ylituomari ja tekninen kontrolleri
                                                     Anne Fagerström, dataoperaattori ja videoeditoija

Kilpailun viralliset nettisivut: http://www.leonlurje-trophy.se/
Kilpailun virallinen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/LeonLurjeTrophy
Livestream: https://studio.leonlurje-trophy.se/ 

 


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024