Uutiset

CS Warsaw Cup 26.-29.11, Varsova / tuloksia

CS Warsaw Cup 26.-29.11, Varsova: Challenger-sarja

Cecilia Törn-Jussiville Partanen kolmanneksi Varsovassa, Turkkila kuudes

Jäätanssipari Cecilia Törn ja Jussiville Partanen saavutti kauden kolmannen kansainvälisen mitalinsa Varsovassa päättyneessä Warsaw Cupissa. Pari keräsi kokonaispisteet 136,92, jotka pitivät heidät lyhyttanssin jälkeisellä kolmannella sijalla. Vapaatanssin pienet virheet pudottivat parin osiossa neljänneksi, mutta lyhyttanssin etumatka riitti kuitenkin mitaleille. Kilpailun voitti italialaispari Charlene Guignard-Marco Fabbri 169,72.

Tarkkaa työtä syksyn mittaan tehnyt pari saavutti kilpailun myötä tärkeän tavoitteen: ISU:n asettamat tekniset pisterajat kauden arvokilpailuihin on saavutettu.

Juulia Turkkila sijoittui naisten sarjassa kuudenneksi pistein 135,65. Turkkila oli lyhytohjelman neljäs, mutta vapaaohjelma pudotti helsinkiläisen osiossa kuudenneksi. Viime kauden loukkaantumisen jälkeen alkukausi on ollut Turkkilalle haastava, eikä tekniikka ole vielä napsahtanut kaikilta osin kohdilleen. Sunnuntaina kaatuminen aloituskolmoistulpissa herpaannutti luistelijan otteen, minkä jälkeen moni hypyistä helpottui ja tulos jäi Turkkilan taitoihin nähden vaatimattomaksi.

Kilpailun voitti hallitseva maailmanmestari Venäjän Elizaveta Tuktamysheva 192,93.

Lyhytohjelman/tanssin tuloksia:

Juulia Turkkila sijoittui lyhytohjelmassa hienosti neljänneksi pistein 49,67. Ohjelman aloitus kolmois-kolmoisyhdistelmällä oli kohtuullinen, hienoisista vaikeuksista huolimatta, mutta kolmoisritti ei sujunut toivotulla tavalla ja päätyi kaatumiseen. Kaikki piruetit arvioitiin kuitenkin korkeimmalle eli nelostasolle ja askelsarjakin kolmoseksi. Kilpailua johtaa maailmanmestari Elizaveta Tuktamysheva pistein 64,18. Venäläinenkään ei ollut parhaimmillaan lyhytohjelmassaa.

Jäätanssijat Cecilia Törn / Jussiville Partanen sijoittuivat lyhyttanssin jälkeen upeasti kolmanneksi 55.58 pisteellä. Hyvin sujunut lyhyttanssi jatkoi parin nousujohteista kautta, tälläkin kertaa pari paransi ennätyspisteitään. Kilpailua johtaa Italian Charlene Guignard / Marco Fabbri 67.44 pisteellä.

________________________________________________________________________

Puolan Varsovassa luisteltavassa CS Warsaw Cupissa Suomea edustavat:

Jäätanssi: Cecilia Törn – Jussiville Partanen

Naiset: Juulia Turkkila

 

Valmentajina mukana ovat: Maurizio Margaglio, Tarja Sipilä

 

Tulokset: http://pfsa.com.pl/cspol15/

Kilpailun nettisivut: http://www.pfsa.com.pl/

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024