Uutiset

Finlandia Trophy Espoon tumppuja Tapiolan SOS-lapsikylän asukkaille

Finlandia Trophy Espoon tumppuja Tapiolan SOS-lapsikylän asukkaille

 

Suomen Taitoluisteluliitto järjesti lokakuussa pidetyn kansainvälisen Finlandia Trophy Espoo-taitoluistelukilpailun yhteydessä taitoluistelufaneille suunnatun Tumppukampanjan. Menestyksekäs kampanja kannusti ihmisiä ympäri maailmaa neulomaan tumppuja, jotka lahjoitettiin mukana kilpailussa olleille taitoluistelijoille tuomaan iloa ja lämpöä pimenevään syksyyn. Tumppukampanja saikin suursuosion ja tumppuja neulottiin lähes parisataa. Pisimmän matkan kulkivat Japanista ja Venäjän Siperiasta lähetetyt tumput.

 

Tumppujen suuresta määrästä johtuen Suomen Taitoluisteluliitto lahjoitti ylijääneet lähes 50 tumppuparia Tapiolan SOS-lapsikylän asukkaille. SOS-lapsikylässä asuu noin viisikymmentä 2-17-vuotiasta sijoitettua lasta. Joukosta löytyy myös muutama nuori taitoluistelun harrastaja.

 

Suomen Taitoluisteluliitto toivoo, että rakkaudella neulotut lapaset pääsevät osaksi monia syksyn ja talven riemuja, ehkä jopa luistinradalle tai pulkkamäkeen.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024