Uutiset

Crystal Skate 3.-8.11.2015 Brasov / tuloksia

Crystal Skate 3.-8.11. Brasov, Romania

Vapaaohjelman tulokset:

Tomi Pulkkinen voitti 162.52 pisteellä Crystal Skate-kilpailun miesten sarjan. Tomi sai vapaaohjelmastaan 104.75 pistettä. Hän aloitti ohjelman onnistuneella kolmoisaxel-yksöisritti-kolmoissalchow-yhdistelmällä ja jatkoi kaksoisaxeliin ja kolmoisflippiin. Valitettavasti hyvän alun jälkeen ohjelman loput hypyt helpottuivat. "Aliarvioimme valmentajani kanssa pahasti palautumiseni kovista treeneistä. Vaikka kuinka yritin, niin hypyt eivät vaan lähteneet lentoon. Positiivista ohjelmassa oli, että elementit, jotka yleensä treeneissä epäonnistuvat, onnistuivat tällä kertaa ihan hyvin.", pohti Tomi ohjelmansa kulkua. Miesten sarjassa oli kaksi kilpailijaa.

____________________________________________________________________________

Lyhytohjelman tulokset:

Tomi Pulkkinen sijoittui ensimmäiseksi 57.77 pisteellä Brasovissa järjestetyn Crystal Skate-kilpailun lyhytohjelmakilpailussa. Sujuvan ohjelman luistellut Tomi aloitti lyhytohjelmansa onnistuneella kolmoisaxelilla ja jatkoi lennokkaaseen kolmoislutz-kaksoistulppi-yhdistelmään ja kolmoisrittiin. "Ohjelma oli ihan hyvä. Parannettavaa on vielä, mutta oikealla tiellä ollaan", kommentoi Tomi luisteluaan.

_______________________________________________________________________

Romanian Brasovissa 3.-8.11.2015 pidettävässä Crystal Skate-kilpailussa Suomea edustaa miesten sarjassa Tomi Pulkkinen.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024