Uutiset

Ondrej Nepela Trophy, Bratislava 1.-3.10./tuloksia

23rd Ondrej Nepela Trophy, Bratislava Slovakia

Vapaaohjelma:

Matthias Versluis sijoittui mukavasti kuudenneksi Bratislavassa päättyneessä kansainvälisessä Ondrej Nepela -taitoluistelukilpailussa. Kyseessä on ISU:n Challenger-sarjan osakilpailu. Helsinkiläinen lähti vapaaohjelmaan kuudennelta sijalta. Vapaaohjelma alkoi onnistuneesti. Versluis hyppäsi vaivatta neloistulpin pienellä käsikosketuksella, kolmislutzin sekä -flipin. Toisen kolmoislutzin päädyttyä jään pintaan herpaantui ote myös loppuohjemaa kohden ja hypyt helpottuivat kaksoishypyiksi. Kuudentoista luistelijan joukossa suomalaisen vapaaohjelmasijoitus oli kuudes. Potentiaalia oli huomattavasti kovempaankin pistepottiin ja sijoitukseen. Kovatasoisen kilpailun voitti ylivoimaisesti Yhdysvaltojen Jason Brown 239,37.

Versluis kilpailee ensi viikonvaihteessa Finlandia Trophyssa Espoossa.

Tulokset:

http://www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2015_2016/20151001_ont/


Lyhytohjelma:

Matthias Versluis on lyhytohjelman jälkeen sijalla kuusi pistein 56,52. Matthias kaatui alun kolmoisakselin, mutta hyppäsi heti perään kolmoislutz-kolmoistulppi-yhdistelmän sekä kolmoisritin. Hypyt olivat onnistuneita, lukuunottamatta pieniä laaturokotuksia alastuloissa. Yhdistelmäpiruetti arvioitiin korkeimman eli nelostason arvoiseksi, muut kaksi piruettia tasoille kolme ja kaksi. Askeleetkin sujuivat kolmostason arvoisesti. Kilpailua johtaa kohtuullisen etumatkan turvin Venäjän Mikhail Kolyada 84,33 ennen Yhdysvaltojen Jason Brownia 76,98.

**********************
Suomea kilpailussa edustaa  Matthias Versluis

Valmentaja: Stefan Zins

Kyseessä on ISU:n Challenger sarjan kilpailu.

Aikataulut, osallistujat, tulokset: http://www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2015_2016/20151001_ont/

Live Stream: https://www.youtube.com/channel/UCO9wltFbFYIB6SrFNSxA-Lw


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024