Uutiset

JGP Logroño 30.9.-4.10./tuloksia

Junioreiden GP Logroño, Espanja 30.9.-4.10.

Vapaaohjelma:

Anni Järvenpää sijoittui kokonaiskilpailussa kymmenenneksi luistellen omat uudet ennätyspisteet 144,37. Eilen lyhytohjemassa loistanut Anni ei pystynyt vapaaohjelmassaan aivan samaan, vaikka ohjelma oli tänäänkin varsin hyvä ja onnistuneet elementit laadukkaita. Vapaaohjemassa molemmat salchowit koituivat epäonneksi ja ne päätyivät jään pintaan. Myös Flip jäi vain kaksinkertaiseksi. Sen sijaan ohjelma sisälsi mm. komean kolmoislutzin, kaksoisakselit ja kolmoistulpin. Kypsästi ja elegantisti esiintynyt tamperelainen vakuutti myös pirueteillaan ja ansaitsi niistä kaikista nelostasot.

Kilpailu oli äärimmäisen kovatasoinen. Sen voitti Japanin Yna Shiraiwa pistein 186,80.

Lyhytohjelma:

Anni Järvenpää luisteli elämänsä lyhytohjelman ja on kilpailussa viidentenä. Anni paransi entistä ennätystään lähes 10 pisteellä ja se kirjattiin nyt lukemiin 58,30. Edelle kirivät vain kaksi venäläistä ja kaksi japanilaista luistelijaa. Annin ohjelma sisälsi mm. upean kolmoistuppi-kolmoistulppi-yhdistelmän, kolmoisflipin ja onnistuneen kaksoisakselin. Kaikki piruetit olivat tasoa neljä, askelsarja tasoa kolme. Elementeistä tamperelainen ansaitsi pelkkää plussaa! Anni oli ohjelmassaan vapautunut ja varmanoloinen. Kerrassaan nautittava kokonaisuus. Nykyaikaisen pistelaskujärjestelmän mukaan yksi kovimmista suomalaisnaisen tekemistä suorituksista. ISU:n julkaisemissa tuloslistauksissa Laura Lepistön ennätys on 64,30, Kiira Korven lyhytohjelmaennätys on 64,26. Annin pistepotti seuraavana.
Hienoa Anni!

Annin lyhytohjelma: https://www.youtube.com/watch?v=r813_sM8d5U

*******************************************

Suomea kilpailussa edustaa Anni Järvenpää

Valmentaja: Maaret Siromaa
Tuomari: Leena Laaksonen

Aikataulut, osallistujat ja tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1516/jgpesp2015/index.htm

ISU:n live stream: https://www.youtube.com/ISUJuniorGrandPrix


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024