Uutiset

Kuulumisia Taitoluisteluliiton toimistosta

Taitoluisteluliiton kuulumisia

Liittomme organisaatiossa tapahtuu muutoksia. Toiminnanjohtajamme Lea Åman on siirtymässä uusiin tehtäviin liiton palveluksessa ja seuraajan rekrytointi on käynnistymässä.

Lea tuli liiton palvelukseen noin kymmenen vuotta sitten. Hän on tehnyt ansiokkaan ja lämpimät kiitokset ansaitsevan työrupeaman liiton toiminnanjohtajana. Lea jatkaa edelleen tässä tehtävässä, kunnes uusi toiminnanjohtaja aloittaa työssään.

Uudessa roolissaan Lea tulee keskittymään talousasioiden hoitoon ja ottaa mm. tärkeän roolin Finlandia Trophy –kilpailun kehittämisessä uudelle tasolle. Luonnollisesti on tärkeää saada Lean kaikki tietous ja osaaminen uuden toiminnanjohtajan tueksi hänen aloittaessaan.

Pohdimme yhdessä Lean kanssa seuraajasuunnittelua sekä viestikapulan siirtoa toiminnanjohtajan vaihtuessa ja tulimme siihen tulokseen, että näin toimien turvaamme toimintamme jatkuvuutta parhaalla tavalla. Tietämyksen siirto voidaan tehdä huolellisesti ja tuki on lähellä uudelle vetäjälle.

Toiminnanjohtajan tehtävän hakuilmoitus on julkaistu verkkosivuillamme osoitteessa http://www.stll.fi/liitto/avoimet-tyopaikat/.

 

Laura Raitio

Taitoluisteluliiton puheenjohtaja


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024