Uutiset

Junioreiden GP Colorado 2.-5.9./tuloksia

Junioreiden GP-kilpailu Coloradossa 2.-5.9.

Anni venyi seitsemänneksi

Anni Järvenpää sijoittui junioreiden GP-kilpailussa Coloradossa upeasti sijalle seitsemän tehden samalla omat kansainväliset ennätyspisteensä 142,86. Onnistunut vapaaohjela sinetöi Annin kilpailun.

Anni sijoittui lyhytohjelmassa sijalle yhdeksän. Hypyistä kolmois-kolmois-yhdistelmä napasahti laadukkaasti kohdilleen, ainoastaan kolmoisflip päätyi kaatumiseen. Lyhytohjelman yhdeksänneltä sijalta oli hyvä lähteä vapaaohjelmaan. Vapaaohjelmassa Anni suorastaan säkenöi. Kolmoishypyt onnistuivat toinen toisensa jälkeen kuten myös kaksoisaksel-kolmoistulppi -yhdistelmä. Myös askelsarjat ja piruetit olivat korkealaatuisia. Ohjelman kokonaisuus oli tyylikäs ja esiintymisen ilo näkyi tamperelaisen olemuksesta. Vain taivutuspiruetin asennosta sakotettiin molemmissa ohjelmissa ja taso niissä jäi ykköseksi. Kolmoisflippi jäi vapaaohjelmassa yksöishypyksi. Hän sijoittui osiossa viidenneksi.

Valmentaja Susanna Haarala otti suojattinsa lämpimään halaukseen suorituksen jälkeen. Ilo paistoi molempien kasvoilta. Eikä suotta.

Onnittelemme Annia tukijoukkoineen hienosta GP-kilpailusta!

(tuloslinkki alla)

********************************

Junioreiden syksyn kolmas GP-osakilpailu käydääntällä viikolla Coloradossa Yhdysvalloissa. Suomea kilpailussa edustaa Tapparan Anni Järvenpää.
Valmentajana mukana on Susanna Haarala ja tuomarina Pernilla Böhling. ISU:n kutsumana parien ylituomarina toimii Hely Abbondati.

Näin seuraat kilpailua:

Tulokset ja aikataulut

ISU:n YouTube-kanava:https://www.youtube.com/ISUJuniorGrandPrixTaitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024