Uutiset

Seuraparlamentti ja liittokokous 18.-19.4.

Taitoluisteluväki kokoontui seuraparlamenttiin ja liittokokoukseen

Suomen Taitoluisteluliiton seuraparlamentti ja liittokokous pidettiin 18.-19.4.2015 Saimaan Holiday Clubissa, Imatran tuntumassa Rauhassa.

Lauantain seuraparlamentin teema oli Urheilija keskiössä. Paikalle oli kertynyt mukava joukko seuratoimijoita sekä valmentajia. Monien taitoluistelijoidenkin kanssa yhteistyötä tekevä fysioterapeutti Lilli Helpi piti mielenkiintoisen luennon urheilijan terveydestä, taitoluistelijoiden fyysisistä ominaisuuksista, vartalon rakenteista sekä rasitusvammojen ennaltaehkäisemisestä. Päivä jatkui konkreettisilla käytännön vinkeillä teemalla Terve selkä ja terveet jalat. Seuratoimijat pohtivat ryhmätöinä Urheilua tukevaa seuratyötä, jonka aikana valmentajat kokoontuivat tekniikkajäälle Sirkka Kaipion ja Mirjami Penttisen johdolla.

Myöhemmin lauantaipäivänä kuluneella kaudella menestyneet luistelijat ja joukkueet esiintyivät Jäägaalan merkeissä Holiday Clubin jäällä. Näytöksen jälkeen luistelijoille ja muille kauden aikana ansioituneille jaettiin palkinnot.

Sunnuntaipäivän aluksi seurojen edustajat pohtivat Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Laura Raition johdolla liiton strategiaa. Iltapäivällä oli vuorossa Taitoluisteluliiton sääntömääräinen liittokokous. Liiton puheenjohtaja veti yhteen kulunutta kautta. Toiminnanjohtaja Lea Åman esitteli toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Kokouksessa hyväksyttiin liiton toiminta- ja tilikertomus sekä annettiin liittohallitukselle vastuuvapaus.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024