Uutiset

Kiira Korpi säästää voimia MM-kilpailuun, ei kilpaile Luxemburgissa

Kiira Korpi säästää voimia MM-kilpailuun, jättää viikonlopun kisan väliin

Suomen ykkösluistelija, Kiira Korpi, ei aikaisemmasta tiedosta poiketen osallistu viikonloppuna käytävään kansainväliseen Coupe de Printems -kilpailuun Luxemburgissa. Mitään dramatiikkaa ei peruuntumiseen liity. Pitkittyneestä flunssasta toipuminen vei ylimääräisiä voimia, eikä Korpi halua riskeerata parin viikon päästä käytävää Shanghain MM-kilpailua.

– Useammaksi viikoksi pitkittynyt flunssa antibioottikuureineen vei voimia. Koen olevani vielä sen verran puolikuntoinen, ettei ylimääräinen kisarasitus näin lähellä MM-kisoja tee hyvää. Toivoin viimehetkeen saakka että olisin voinut viikonloppuna kilpailla, mutta tämä on MM-kisojen kannalta ainoa järkevä ratkaisu, Korpi sanoi.

Korven poisjäännistä huolimatta, on kilpailussa suomalaisittain vahva edustus http://www.stll.fi/?x2126=5661368

 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024