Uutiset

Hellmut Seibt Memorial, Wien 24.2.-1.3./tuloksia

24.2.-1.3.2015 Hellmut Seibt Memorial, Wien , Itävalta:

Tuloksia:

Viveca Lindfors sijoittui naisten sarjassa hienosti neljänneksi pistein 139,25. Viveca ei ollut aivan parhaimmillaan lyhytohjelmassa, jossa kaatui yhdistelmäksi tarkoitetun kolmoislutzin. Hän oli osion kahdeksas. Vapaaohjelma sen sijaan sujui paljon paremmin ja teknisesti varma Viveca napsauttelikin jälleen oivan ohjelman kasaan – lukuunottamatta lutzeja. Espoon Jäätaitureita edustava luistelija oli osiossa kolmas. Tapparan Hanna Kiviniemi oli kilpailussa kuudes pistein 139,25. Hanna onnistui etenkin lyhytohjelmassa ollen seitsemäs. Hän luisteli myös siistin vapaaohjelman ollen osion kuudes.

Suomen junioritytöt nappasivat upeasti toisen ja kolmannen sijan, kun Tapparan Anni Järvenpää sijoittui toiseksi pistein 130,09 ja Järvenpään Emmi Peltonen kolmanneksi pistein 124,90.

Anni teki hienon nousun lyhytohjelman viidenneltä sijalta vapaaohjelmakilpailun kakkoseksi. Anni luisteli vaikean vapaaohjelman, jossa vain horjuvat alastulot näkyivät laatupisteissä.

Emmi puolestaan onnistui hienosti lyhytohjelmassa ja oli toinen, mutta muutama huolimattomuusvirhe vapaaohjelmassa pudotti hänet osion neljänneksi.

Tapparan Joanna Kallela täydensi suomalaismenestystä sijoittumalla viidenneksi 116,44 pisteellä. Joanna luisteli tasaisen kisan ja oli lyhytohjelman neljäs sekä vapaaohjelman viides.

Tapparan Tino Olenius sijoittui junioripoikien kilpailussa mukavasti viidenneksi pistein 126,37. Lyhytohjelmassa Tino oli viides, vapaaohjelmassa kuudes.

Petra Laakkonen sijoittui noviisityttöjen sarjassa hienosti mitaleille ja oli kilpailussa kolmas pistein 83,70. Petra voitti lyhytohjelman, mutta jäi vapaaohjelmassa sijalle kuusi. Kokonaistulos on silti mainio, juuri Pohjoismaiden mestaruuden voittaneelle tamperelaiselle.

Suomen Taitoluisteluliitto onnittelee mitalisteja! Hieno kokonaispanos koko joukkueelta.

Huom! Päivitämme tuloksia viikonlopun aikana. Tuloslinkistä voit seurata itse kilpailun kulkua.

***********************

Suomen joukkue

Senior ladies: Viveca Lindfors EsJt, Hanna Kiviniemi TapTL

Junior ladies: Anni Järvenpää TapTL, Joanna Kallela TapTL, Emmi Peltonen JTL

Junior men: Tino Olenius TapTL

Advance novice tytöt: Petra Laakkonen TapTL

Tulokset:http://www.eke-vienna.at/
Kilpailun webbisivu: http://www.eke-vienna.at/

Suomen tuomarina toimii Leena Kurri ja kutsuttuna kontrollerina Leena Laaksonen


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024