Uutiset

Challenge Cup, Haag 18.-22.2./tuloksia

18.-22.2.2015 Challenge Cup 2015, Haag, Hollanti

Tuloksia:

Matthias Versluis sijoittui miesten sarjassa seitsemänneksi pistein 150,94. Matthias hyppäsi lupaavasti kolmoisakselin lyhytohjelmassa, vaikkakin heikohkolla alastulolla. Harmillisesti kuitenkin yhdistelmä jäi viivoille eli arvioimatta, joten hän menetti siinä paljon pisteitä. Mattias oli lyhytohjelmassa yhdeksäs. Vapaaohjelmassa hän yritti neloistulppia ja kolmoisakselia. Tulppi päätyi jään pintaan ja akselin alastulossakin ongelmaa, mutta pääasia oli rohkeat yritykset, jotka kartuttivat myös pistepottia. Muutama hyppy ohjelmassa jäi kaksinkertaiseksi, mutta pirueteista hän sai arvioijilta nelostasot. Vapaaohjemassa Matthias oli seitsemäs.

Juho Pirinen sijoittui hienosti toiseksi junioripoikien sarjassa. Juho luisteli omat kauden ennätyspisteensä 148,07. Kotkan Taitoluistelijoita edustava Juho onnistui molemmissa ohjelmissaan. Lyhytohjelmassa hän oli toinen, napsauttaen ohjelmaan mm. kolmoislutzin. Vapaaohjelmassa hän pisti vielä paremmaksi onnistuen lähes kaikissa teknisissä elementeissä, joita yritti – myös lutzissa, flipissä, tulpeissa ja salchoweissa. Vain toinen kaksoisakselyritys jäi yksinkertaiseksi sekä muutama piruetti jäi tasoista. Juho oli vapaaohjelman kolmas. Reilu kokonaisvaltainen onnistuminen Juholta. Onnittelut!

Juniorityttöjen sarjassa Nelma Hede sijoittui mukavasti kuudenneksi yhteispistein 105,30. Nelma oli ohjelmissaan kuudes ja viides. Vilma Lehtinen oli kilpailussa kahdeksas pistein 97,71. Vilma oli kummassakin ohjelmassa kahdeksas. Suomen kolmas edustaja Lotta Lemetti oli 16:sta 72,83. Lotta puolestaan oli ohjelmissaan 15:sta ja 16:sta.

****************************

Suomea edustaa kilpailussa seuraavat luistelijat:

Senior men: Matthias Versluis MTK

Junior men: Juho Pirinen KoTa                                                                                

Junior Ladies:
Nelma Hede HL, Vilma Lehtinen TTK, Lotta Lemetti TTK

Suomen tuomarina toimii Pirjo Elo

Tulokset:
http://kunstrijden.knsb.nl/2014-2015/20150219/

Päivitämme tuloksia tähän sivustolle viimeistään, kun koko kilpailu on ohi.Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024