Uutiset

PM-kilpailut: lyhytohjelmatuloksia

Pohjoismaiset mestaruuskilpailut 12.-15.2.2015, Stavanger

Lyhytohjelmatuloksia sarjoittain

Seniorit, naiset:
Jenni Saarinen on kilpailussa toisena pistein 50,09. Jenni kaatui yllättäen ohjelman ensimmäisen hypyn, kolmoistulpin, mutta hyppäsi loistavan kolmoislutz-kaksoistulppi-yhdistelmän. Muutoin ohjelma sujui moitteettomasti ja hän on kilpailua johtavaa Norjan Anne Line Gjersemiä jäljessä vain noin 1,5 pisteen verran. Hanna Kiviniemi onnistui mukavasti ohjelmassaan ja on kilpailussa neljäntenä pistein 46,21. Viveca Lindfors lähti tavoittelemaan vaikeaa ohjelmaa, mutta ei onnistunut siinä tänään. Viveca on kilpailussa seitsemäntenä pistein 39,76 ja Timila Shrestha yhdeksäntenä 35,53.

Noviisit, pojat:
Suomen Lauri Lankila on lyhytohjelman jälkeen seitsemän pojan joukossa sijalla neljä. Kilpailua johtaa Ruotsin Nikolaj Majorov.

Noviisit, tytöt:
Suomen Petra Laakkonen onnistui mainiosti ja johtaa kilpailua lyhytohjelman jälkeen. Sofia Korsumäki on viidentenä onnistuen hänkin ohjelmassaan. Doris Louhikoski on kuudentena ja Enja Ruokonen 14:s.

Juniorit, tytöt:
Emmi Peltonen on lyhytohjelman jälkeen sijalla 4. Emmille sattui harmittava virhe, kun kaksoisaksel jäi vain yksinkertaiseksi ja jäi siten pisteittä. Anni Järvenpää on sijalla 5 ja Joanna Kallela sijalla 7. Saara Astola on lyhytohjelman jälkeen sijalla 10 ja Emilia Toikkanen 11. Kaikille osui ohjelmiin loistavia onnistumisia esim. pirueteissa ja askeleissa sekä komponenttipuolella, mutta myös virheitä varsinkin hyppyosioissa. Kilpailua johtaa Ruotisin Matilda Algotsson.

Juniorit, pojat:
Päivän suomalaisnimi oli Roman Galay joka luisteli lyhytohjelmassa uudet komeat ennätyspisteet 59,32. Entisiin pisteisiin tuli parannusta reilusti yli 10 pistettä! Roman leiskautti ohjelmaansa mm. upean kolmoisflip-kolmoistulppi-yhdistelmän sekä kolmoislutzin. Tino Olenius täydensi suomalaismenestystä ja on kilpailussa toisena, parantaen hänkin omaa ennätystään 49,28. Kolmantena oleva ruotsalaisluistelija, Mandus Thorman, on Oleniuksesta reilun 10 pisteen päässä.

Seniorit, miehet:
Viktor Zubik on lyhytohjelmassa viidentenä pistein 50,26. Viktor aloitti lupaavasti upealla kolmoisflippi-kolmoistulppi-yhdistelmällä, mutta sortui helppoon virheeseen: vain yksinkertaiseen rittiin, jota ei huomioitu arvostelussa lainkaan. Kilpailua johtaa Norjan Sondre Oddvoll-Boe pistein 59,63.

http://kunstlopresultater.n-s-f.no/2014-2015/2015_02_SKK_Nordics/index.htm


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024