Uutiset

Taitoluistelun MM2017 hakee tekijöitä

Taitoluistelun MM2017

Haetaan innostuneita ammattilaisia:

Vuonna 2017 Helsingissä pidetään kaikkien aikojen parhaat taitoluistelun MM-kisat. Haluatko olla mukana rakentamassa tätä unohtumatonta tapahtumaa? Etsimme joukkoomme eri toiminnoista vastaavia henkilöitä. Tapahtuman suunnittelu on jo käynnistynyt, mutta tiukin rypistys tapahtuu syyskuusta 2016 alkaen. Toivomme sinulta vahvaa sitoutumista, ammatillista osaamista, pitkäjänteisyyttä ja suurta innostusta. Onpa vahvuutesi HR, IT, some, web, pr, design, markkinointi, kielet tai mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi. Yhteydenotot pääsihteeri Henri Nordenswan, hn.fsworlds2017@gmail.com.

 

Tavoitteena maailman parhaat MM-kisat!


Tuloksia: Tallink Hotels Cup 16.2.2024
Taitoluistelun EM-kilpailut – Vuoden 2023 Espoon urheiluteko 9.2.2024