Uutiset

EYOF-talvikisat/tuloksia

EYOF-TALVIKISAT 25.-30.1.2015

Vapaaohjelmat:

Jenni saarinen onnistui vapaaohjelmassaan ollen hienosti kolmas. Saarinen nousi lyhytohjelman kahdeksannelta sijalta neljänneksi kokonaispistein 128,93.

Roman Galay onnistui hänkin mukavasti vapaaohjelmassa ja sijoittui kokonaiskilpailussa yhdeksänneksi pistein 143,51.

Jenni: Tänään oli parempi päivä kuin lyhytohjelmassa, mutta kiistatta jäi vähän harmittamaan tuo neljäs sija. Lähdin tänne mitalitavoitteella, mutta alastulovirheitä tuli vaan liikaa. Tosi hieno kisa oli ja hyvä että sain parannettua loppua kohti.

Roman: Ihan tyytyväinen olen tulokseen, mutta paljon on ohjelmissa hiomista vielä. Kisan taso oli niin kova kuin odotinkin ja siihen nähden 9. Sija on ihan ok.

Lyhytohjelmat

Jenni Saarinen sekä Roman Galay sijoittuivat molemmat lyhytohjelmissaan kahdeksanneksi. Saarinen epäonnistui lyhytohjelmassa. Hän lähti rohkeasti yrittämään vaativaa kolmoisflip-kolmoistulppi -yhdistelmää, mutta kaatui flipin. Myös yksi pirueteista jäi viivoille eli pisteittä. Ohjelmasta hän ansaitsi 43,69 pistettä.

Galayn saldo lyhytohjelmasta oli 50,43 pistettä. Lahtelainen luisteli varsin mukavan ohjelman kolmoisflip-kolmoistulppi -yhdistelmällä. Sen lisäksi hän hyppäsi kaksoislutzin ja akselin. Ilman aikavähennystä, mies olisi ollut tuloksissa pykälää korkeammalla.

Vapaaohjelmat luistellaan keskiviikkona.

*************************************

Euroopan nuorten olympiafestivaalien talvikisat järjestetään Itävallan Vorarlbergissa (taitoluistelu) ja Liechtenstenissa 25.-30.1.2015. Suomen Olympiakomitea on valinnut taitoluistelun edustajiksi

Jenni Saarisen (TapTL) ja Roman Galayn (LTL)

Valmentajat: Nuriya Pirogova, Maaret Siromaa
Tuomari: Anu Sormunen

Kilpailuihin on osallistumisoikeus vuonna 1997 tai myöhemmin syntyneillä urheilijoilla.