Uutiset

Taitoluisteluliitton perustettu Urheilijakomissio

Suomen Taitoluisteluliitto on perustanut Urheilijakomission

Komission jäseniksi ovat urheilijat itse lajiensa sisältä valinneet seuraavat edustajat:

Jäätanssi: Ossi Kanervo
Yksinluistelu: naiset: Olivia Tuuva
Yksinluistelu: miehet: Juho Pirinen
Muodostelmaluistelu: Kristina Herbert

Komission toimintaa ohjaa valmennuspäällikkö.

Komission tärkeimmät tehtävät ovat urheilijan äänen kuuluviin saattaminen  huippu-urheilijan arjen haasteista keskusteleminen, tarvittaessa lajityöryhmissä asiantuntijana toimiminen, tiedon välittäminen liitosta päin urheilijoille: esim. ADT, liiton tukitoimet ja avustukset yms.

Komissio kokoontuu noin 2 kuukauden välein. Ensimmäisessä kokoontumisessa 4.12. paikalla olivat jäsenten lisäksi STLL:n väistyvä puheenjohtaja Susanna Rahkamo ja Purjehdusliitosta OK:n urheilijakomission entinen puheenjohtaja Sari Multala.


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024