Uutiset

Muodostelman MM-tuomarit seminaarissa Vierumäellä

Muodostelmaluistelun MM2015-kisojen seminaari tuomareille ja teknisille Vierumäellä

Suomen Taitoluisteluliitto isännöi Vierumäellä  20.-23.11.2014 kansainvälistä muodostelmaluistelun MM2015-kilpailun tuomariseminaaria.

ISU on kutsunut seminaariin sekä junioreiden että senioreiden MM-kilpailuissa toimivat tuomarit, ylituomarit, tekniset spesialistit ja kontrollerit. Seminaarin tarkoitus on päivittää arvioijien tiedot ja käytännön ohjeistukset mm. uusimmista säännöistä. ISU haluaa varmistaa, että arviointi MM-kilpailussa on ajantasaista ja oikeaa.

Demojoukkueenna luistelee Team Unique. Moderaattoreina toimii Mika Saarelainen joka piiti eilen perjantaina komponenteista luennon, Cathy Dalton, Helena Eriksson ja Christopher Buchanan. Suomalaisista ISU:n hallituksen jäsen Marie Lundmark sekä Sanna Kohi ja Tuija Toivakainen ovat seminaarissa mukana myös.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024