Uutiset

NRW Trophy 8.-9.11./Karmi-Lindholm kolmanneksi

Jäätanssin NRW Trophy, Dortmund 7.-9.11.

Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat upeasti kolmanneksi Dortmundin NRW Trophy -jäätanssikilpailussa. Pari oli kolmas molemmissa osioissa ja paranteli samalla reippaasti omaa piste-ennätystään, joka on nyt 130,44.

Iso-Britanniaan meni kilpailun kaksoisvoitto, kun veljespari partnereineen otti kärkisijat.
Ykköseksi sijoittui hallitseva EM-pronssimitalipari Penny Coomes-Nicholas Buckland (154,73) ja toiseksi Olivia Smart-Joseph Buckland (135,13).

Tulokset: http://www.lev-nrw.org/docs/event/1403/CAT075RS.HTM

Onnittelut!

********************************

Jäätanssijat Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat kolmanneksi Dortmundissa käytävän NWR Trophyn lyhyttanssissa. Onnistuneen ohjelman luistellut suomalaispari luisteli samalla lyhyttanssin uudet henkilökohtaiset ennätyspisteensä 52,28. Ennätys syntyi siitä huolimatta, että paria sakotettiin yhdellä pisteellä liian pitkästä nostosta. Pisteen vähennys maksoi parille myös lyhyttanssikilpailun toisen sijan, jonka nappasi Iso-Britannian Olivia Smart-Joseph Buckland pistein 52,75. Kilpailun johdossa on Bucklandin veljeksistä toinen, Nicholas, parinsa Penny Coomesin kanssa (64,40). Vapaatanssi luistellaan sunnuntai-iltana.

Tulokset:

http://www.lev-nrw.org/docs/event/1403/CAT075RS.HTM

**************************************

Suomen joukkue

Seniorit: Olesia Karmi – Max Lindholm
Valmentaja: Maurizio Margaglio
Tuomari: Virpi Kunnas-Helminen

Aikataulut ja tulokset:
http://www.lev-nrw.org/docs/event/1403/index2.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024