Uutiset

Juulia Turkkilalle pitkä harjoituskielto lannevamman takia

Juulia Turkkilalle pitkä harjoituskielto lannevamman takia

Taitoluistelija Juulia Turkkilan kilpailukausi on käytännössä ohitse. Syynä on viikko sitten diagnosoitu lannerangan luun rasitusreaktio. Turkkilaa hoitavan lääkärin, Petri Heleniuksen, varovaisen arvion mukaan vammasta toipumiseen kuluu noin kolme kuukautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kauden tärkeimmät kilpailut kuten joulukuinen SM-kilpailu sekä edustuspaikan tavoittelu kevään arvokilpailuihin jää hallitsevalta Suomen mestarilta väliin. Pian 20-vuotta täyttävän helsinkiläisluistelijan katse on kuitenkin jo ensi keväässä ja tulevassa.

– Totta kai tämä harmittaa. Minulla oli vihdoin edessäni vuosi, jolloin saatoin keskittyä vain urheilemiseen. Nyt ei auta kuitenkaan muu kuin keskittyä siihen, että selkä saadaan kuntoon ja pystyn jatkamaan harjoittelua entiseen malliin.

Lääkärin ohjeiden mukaan Turkkilalla on edessään aluksi lepoa, jonka jälkeen alkaa aktiivinen kuntoutusjakso.


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024