Uutiset ja artikkelit

Kysely Finlandia Trophyn kävijöille

Olitko paikalla tänään Finlandia Trophyssa? Anna palautetta tapahtumasta!

Suomen Olympiakomitea tutkii kansainvälisten tapahtumien taloudellista merkitystä ja vaikuttavuutta yhdessä Taitoluisteluliiton, Innostavan Suomen ja Sport Business School Finlandin kanssa. Ole hyvä ja anna äänesi kuulua vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaamalla olet osana laajempaa tutkimusta, jolla halutaan selvittää miten kansainväliset tapahtumat hyödyttävät taloudellisesti sekä yhteiskunnallisesti järjestäjiä, tapahtumapaikkakuntaa ja Suomea. Kyselyn avulla kehitetään myös asiakkaiden viihtyvyyttä urheilutapahtumissa. Vastaamalla voit myös osallistua Suomen Olympiakomitean vaatepakettien arvontaan.

Kyselyyn pääset vastaaman

https://www.webropolsurveys.com/S/FFA85CF69AF8E50C.par


Suomen Olympiakomitea, Taitoluisteluliitto, Innostava Suomi ja Sport Business School Finland kiittävät.


Koronan valtakunnalliset vaikutukset Suomen Taitoluisteluliiton toimintaan 27.11.2020
Rahkamo Suomen Olympiakomitean ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi 21.11.2020