Uutiset

Kysely Finlandia Trophyn kävijöille

Olitko paikalla tänään Finlandia Trophyssa? Anna palautetta tapahtumasta!

Suomen Olympiakomitea tutkii kansainvälisten tapahtumien taloudellista merkitystä ja vaikuttavuutta yhdessä Taitoluisteluliiton, Innostavan Suomen ja Sport Business School Finlandin kanssa. Ole hyvä ja anna äänesi kuulua vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaamalla olet osana laajempaa tutkimusta, jolla halutaan selvittää miten kansainväliset tapahtumat hyödyttävät taloudellisesti sekä yhteiskunnallisesti järjestäjiä, tapahtumapaikkakuntaa ja Suomea. Kyselyn avulla kehitetään myös asiakkaiden viihtyvyyttä urheilutapahtumissa. Vastaamalla voit myös osallistua Suomen Olympiakomitean vaatepakettien arvontaan.

Kyselyyn pääset vastaaman

https://www.webropolsurveys.com/S/FFA85CF69AF8E50C.par


Suomen Olympiakomitea, Taitoluisteluliitto, Innostava Suomi ja Sport Business School Finland kiittävät.


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024