Uutiset

Finlandia Trophyn kilpailijat taiteilijoina – osta taulu itsellesi!

Finlandia Trophyn luistelijat toimivat taiteilijoina kilpailun luistelujärjestyksen arvontatilaisuudessa, joka järjestetään torstaina kauppakeskus Sellossa klo 18.30. Luistelijoiden apuna toimii taideolympialaisissakin kultamitalin voittanut taiteilija Tero Annanolli. Tilaisuuteen on yleisölle vapaa pääsy.

Taulu on nähtävänä myös Barona Areenan käytävällä kilpailuviikonlopun ajan. Voit saada tämän ainulaatuisen taideteoksen itsellesi huutamalla sen osoitteessa http://www.huuto.net/nenapaiva

Finlandia Trophy Espoo on osaltaan mukana Nenäpäivä-kampanjassa, jossa kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi.

Taiteen ja urheilun yhdistäminen on lisäksi osana Suomen Taitoluisteluliiton Innostava Suomi -kokeiluja. Kilpailun yhteydessä, Barona Areenalla, on lisäksi muita tapahtuman elävöittämiseen liittyviä kokeiluja. Niiden tarkoituksena on testata erilaisia yleisön viihtyvyyteen liittyviä palveluita – matkalla kohti MM-kisojamme vuonna 2017!

Kokeiluihin osallistuvat yritykset palveluineen http://www.finlandiatrophy.com/en/Testing+Services.html


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024