Uutiset

U.S. International Figure skating Classic 10.-14.9.2014/tuloksia

Beata Papp 11:sta Salt Lake Cityssä

Beata Papp sijoittui 11:nneksi Yhdysvalloissa, Salt Lake Cityssä käydyssä International Figure Skating Classic -kilpailussa. Papp oli lyhytohjelman jälkeen sijalla 12, mutta nousi vapaaohjelmassa pykälän ylöspäin. Papp ei pystynyt kuitenkaan saavuttamaan omaa taitotasoaan vapaaohjelmassa, jossa etenkin hyppyhelpotukset pudottivat pistepottia huomattavasti. Kanadan Burnabyssa asuva ja harjoitteleva Papp keräsi kokonaispisteet 92,70. Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Polina Edmunds 176,35.

http://www.usfigureskating.org/leaderboard/results/2014/2014_us_intl_classic/results.html

 *****

Bela Papp miesten sarjan kahdeksas, Beata Papp kahdentenatoista naisten lyhytohjelmakilpailun jälkeen

Beata Papp sijoittui lauantain vastaisena yönä luistellussa naisten lyhytohjelmakilpailussa kahdenneksitoista pistein 32,26. Papp kärsi ohjelmassa teknisistä ongelmista, mikä heijastui myös komponenttipisteisiin.

Papp lähti ohjelmaan tarkoituksenaan hypätä kolmois-kolmoisyhdistelmä. Ensimmäinen osa jäi kuitenkin kaksoiseksi, ja toinenkin kolmoistulppi jäi kierroksiltaan hieman vajaaksi. Ohjelmaan sattuneet kaatumisetkin verottivat suomalaisen pistesaalista.

Naisten kilpailua johtaa Yhdysvaltain Polina Edmunds pistein 63,27. Toisella sijalla on Japanin Riona Kato 61,55 pisteellä ja kolmantena Yhdysvaltain Courtney Hicks pistein 58,90.

Naisten vapaaohjelmakilpailu luistellaan sunnuntaina aamuyöllä Suomen aikaa.

Beatan veli Bela Papp puolestaan sijoittui miesten kovatasoiseksi nousseessa kilpailussa kahdeksanneksi kilpailun yhteispistein 163,62. Vapaaohjelmakilpailu luisteltiin aikaisin lauantaiaamuna Suomen aikaa. Pappin ohjelma alkoi suunnitellusti, mutta hyppyelementeissä sattui ohjelman aikana virheitä, kun mm. suunniteltu kolmen hypyn yhdistelmä typistyi vain kaksoistulpiksi.

Miesten kilpailun kärkikolmikko piti lyhytohjelman jälkeen pintansa. Yhdysvaltalaiset ottivat kaksoisvoiton. Max Aaron keräsi kilpailussa yhteispisteet 240,22 ja toiseksi sijoittunut Ross Miner 209,78. Kolmanneksi sijoittui Japanin Daisuke Murakami pistein 204,67.

Tulokset: http://www.usfigureskating.org/leaderboard/results/2014/2014_us_intl_classic/results.html


******************


Bela Papp kahdeksantena Salt Lake Cityssä

Suomen Bela Papp on kahdeksantena Yhdysvalloissa, Salt Lake Cityssä käytävässä International Figure Skating Classic -kilpailussa. Kyseessä on ISU:n tälle kaudelle lanseeraaman Challenger-sarjan kilpailu.

Pappin ohjelma onnistui mukavasti. Kolmois-kolmois -yhdistelmän sekä soolohyppyjen alastulojen pienet kauneusvirheet rokottivat pisteitä hieman, mutta pirueteilla ja askeleilla hän sitä vastoin kohotti pistesaalistaan. Kilpailu on varsin kovatasoinen. Lyhytohjelman ykkönen oli Yhdysvaltojen Max Aaron pistein 78,96 ennen Japanin Daisuke Murakamia 68,56.

Vapaaohjelma luistellaan varhain sunnuntaina Suomen aikaa. Kilpailussa naisten sarjassa on mukana sisar, Beata Papp, jonka lyhytohjelmakilpailu käydään Suomen aikaan lauantaiaamuna.

http://www.usfigureskating.org/leaderboard/results/2014/2014_us_intl_classic/results.html

 

*****

Suomalaisväriä ensimmäisessä ISU Challenger Series -kilpailussa

Suomalaiset luistelevat sisarukset, Bela ja Beata Papp kilpailevat tällä viikolla USA:ssa,

Challenger Series –kilpailussa Salt Lake Cityssä.

Valmentajina matkassa Bruno Delmaestro ja Ulla Papp.

Tulossivu:http://www.usfigureskating.org/leaderboard/results/2014/2014_us_intl_classic/results.html

 ***********************************

Samaan aikaan 10.-14.9.2014 käydään New Yorkissa NYC Mid-Atlantic Championships -kilpailut, johon on järjestäjän kutsumana matkustanut Suomen Hely Abbondati (ylituomari-, kontrolleri- ja tuomaritehtäviin).


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024