Uutiset ja artikkelit

ISU kongressi Dublinissa 8.-14.6.
ISU:n kongressi järjestetään tänä vuonna Dublinissa, Irlannissa.
Workshop-päivä oli maanantaina 9.6. ja tiistaista lähtien on käsitelty ISU:n yleisiin sääntöihn sekä lajikohtaisia sääntömuutosehdotuksia, kaikkiaan muutosehdotuksia oli kaikkiaan 444. Koko esityslista on käyty läpi perjantaina iltapäivällä, 13.6.2014.

Suomen edustajat kongressissa ovat olleet Susanna Rahkamo, Laura Raitio, Tarja Ristanen sekä ISU:n hallituksen jäsen Marie Lundmark ja ISU:n muodostelmaluistelun teknisen komitean jäsen Mika Saarelainen.

Sääntömuutoksista tiedotetaan nettisivuilla (http://www.stll.fi/tapahtumat-kilpailut/kilpailuasiat/kotimaan-kilpailuasiat/saannot/) ja ne viedään myös seuraavaan Sääntökirjaan soveltuvin osin.


Urheilija-apuraha ja tuet haettavissa 17.3.2023
Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa 7.3.2023