Uutiset

Valmentaja Anu Oksanen palkittiin

Anu Oksanen Vuoden 2014 helsinkiläisseuran valmentaja

Helsingin kaupunki on palkinnut vuodesta 1964 lähtien helsinkiläisurheilijoita. Helsinki-päivänä torstaina 12.6. klo 11.40 Helsingin urheilupalkintotoimikunta palkitsee Esplanadin lavalla vuoden 2014 helsinkiläisurheilijat ja -seuran sekä helsinkiläisseuran valmentajan. Vuonna 2014 helsinkiläisurheilijaksi on valittu jääkiekkoilija Ossi Väänänen, helsinkiläiseksi liikuntaseuraksi jääkiekkoseura Karhu-Kissat ry, nuoreksi helsinkiläisurheilijaksi jääkiekkoilija Teuvo Teräväinen ja helsinkiläisseuran valmentajaksi muodostelmaluisteluvalmentaja Anu Oksanen. 

”Vuoden 2014 helsinkiläisurheilijat, -valmentaja ja -seura ovat urheilupalkintotoimikunnan mielestä kasvattaneet pitkäjänteisesti oman lajinsa positiivista mielikuvaa ja he ovat toimineet muutenkin esimerkillisesti”, sanoo urheilupalkintotoimikunnan varapuheenjohtaja Heidi Ekholm-Talas.

Vuoden 2014 palkittavat saavat kunniamaininnan lisäksi stipendin − vuoden helsinkiläisurheilija Ossi Väänänen palkitaan 10 000 eurolla, vuoden helsinkiläinen liikuntaseura Karhu-Kissat ry 5 000 eurolla,  vuoden nuori helsinkiläisurheilija Teuvo Teräväinen 2 500 eurolla ja vuoden helsinkiläisvalmentaja Anu Oksanen 2 500 eurolla.

Anu Oksanen Vuoden 2014 helsinkiläisseuran valmentaja

Anu Oksanen aloitti muodostelmaluistelun valmentamisen oman yksinluistelu-uran ohessa 80-luvulla ja pian harrastuksesta tuli ammatti. Anu Oksanen on saanut tunnustusta innovatiivisena ja luovana valmentajana, joka heittäytyy täydellä sydämellä mukaan uusiin haasteisiin. Hän on valmentanut muun muassa Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity ja Musketeers -joukkueet maailman huipulle.

“Pyrin kasvattamaan luistelijoista kohteliaita ja hyväkäytöksisiä, reilusti ja rehdisti kilpailevia yhteistyökykyisiä urheilijoita, jotka arvostavat kilpakumppaneitaan ja muita urheilijoita. He osaavat niin voittamisen kuin häviämisenkin taidon ja tekevät työtä asenteellisesti positiivisessa ja kannustavassa hengessä”, sanoo Anu Oksanen.

Lue koko tiedote Helsingin kaupungin verkkosivuilta http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/kaupunginkanslia/helsinki-palkitsee-torstaina


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024