Uutiset

Tumppuhaaste!

Tumppuja neulomaan!

Osaatko neuloa? Edes vähän sinnepäin? Taitoluisteluliitto haastaa sinut neulomaan Finlandia Trophy Espoo tumput. Värillä eikä muilla "toisarvoisilla seikoilla" ole suurta väliä, kunhan ne ovat itsetehdyt. Ideana on, että tumput myydään syksyn Finlandia Trophy -tapahtumassa 10.–12. lokakuuta. Saaduilla tuloilla kerätään kasaan nk. tumppustipendi, jolla tuetaan jotakuta luistelijaa ja/tai joukkuetta. Stipendin suuruus riippuu siis meidän kaikkien puikkojen käytön aktiivisuudesta. Onnellisimmat tumput pääsevät lisäksi Finlandia Trophy -voittajien matkaan jonnekin päin maailmaa. Eikä neulojaakaan unohdeta, sillä hän saa ne itse luovuttaa! Taitoluisteluliiton Facebookissa tumppuhaaste on jo heitetty aiemmin jonka ansiosta liiton toimistoon onkin kotiutunut useammat kauniit lapaset.

Tässä vielä haasteen toimintaohjeet:

1.    Neulo lapaset

2.    Lähetä ne yhteystietojesi kera Suomen Taitoluisteluliittoon ennen syksyn Finlandia Trophya: Suomen Taitoluisteluliitto, Radiokatu 20, 00093 VALO

3.    Tumppusatoa julkaistaan tekijöiden nimillä varustettuina liiton Facebookissa

Otathan haasteen vastaan!


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024