Uutiset

Innostavan Suomen urheilutapahtumien tuotekehitysleiri

Innostava Suomi 2017

Innostava Suomi 2017 on yhteishanke, jonka päätavoitteena on nostaa suomalaisten liikunta- ja urheilutapahtumien elämyksellisyyttä, asiakaslähtöisyyttä ja tunnettuutta kisavieraan näkökulmasta sekä vaikuttaa myönteisesti Suomen maabrändiin. Tavoitteena on synnyttää uutta liiketoimintaa ja tuottaa uusia kumppanuuksia. Innostava Suomi -hanke kohdentuu satavuotiaan Suomen vuoden 2017 urheilun suurtapahtumiin. Hankkeen kotipesä on Suomen Taitoluisteluliitossa.

Innostava Suomi 2017 -hankkeen pääkohdeyleisöä ovat kaikki ne yritykset, julkiset toimijat, kunnat ja palveluorganisaatiot, jotka haluavat luoda uusi elämyksellisiä urheilutapahtumia yhdessä muiden kanssa.

Tavoitteena on, että yhdessä toimivat tahot kokeilevat avoimin ja innostunein mielin luovia kehitysprosesseja, löytävät uusia tapoja ideoida urheilutapahtumia ja niiden palveluja sekä toteuttaa ideat suuren yleisön elämyksiksi. Suomen Taitoluisteluliitto on antanut Finlandia Trophy Espoo -tapahtuman testilaboratorioksi, jossa uusia palvelulähtöjä ja konsepteja voi testata.

Innostava Suomi ja Suomen Olympiakomitean Sport Finland järjestävät urheilutapahtumien tuotekehitysleirin Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 15.-16.5.2014. Tervetuloa mukaan!

Kutsu liitteessä. Ilmoittautumiset 30.4. mennessä.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024