YL Challenge Cup 6.-9.3.2014 Haag, Hollanti / tuloksia

YL Challenge Cup – Haag, Hollanti 6.–9.3.2014

Viikko sitten PM-pronssia voittanut, Keravan Luistinseuraa edustava Valtter Virtanen sijoittui Haagin Challenge Cupissa yhdeksänneksi pistein 140.34. Kilpailun voitti Japanin Takahito Mura pistein 239.10.

Virtanen lähti vapaaohjelmakilpailuun seitsemänneltä sijalta. Piruetit ja askelsarja sujuivat hyvin, mutta hyppyelementtien kanssa oli ongelmia, mikä verotti pistesaldoa tuntuvasti ja Virtasen sijoitus kilpailussa oli lopulta yhdeksäs.

Tuore juniorisarjan PM-hopeamitalisti, Espoon Jäätaitureita edustava Emmi Peltonen sijoittui kolmanneksi Challenge Cupin juniorinaisten sarjassa Haagissa. Lyhytohjelman jälkeen kuudennelta sijalta vapaaohjelmaan lähtenyt Peltonen onnistui vapaaohjelmassa hienosti ja sijoittui vapaaohjelmaosuudella ja kokonaiskilpailussa kolmanneksi yhteispistein 137.90.