Uutiset

Valtter Virtanen jäi EM-finaalista

Valtter Virtanen jäi EM-finaalista

Valtter Virtanen ei venynyt parhaimpaansa Budapestin EM-kilpailujen miesten lyhytohjelmassa.
Pikahälytyksellä kilpailuun komennuksen saanut Virtanen oli lyhytohjelman 29:s pistein 48,55. Pistepotti jäi kauaksi miehen omasta ennätyksestä. Virtaselle aukesi paikka kilpailuun Matthias Versluisin loukkaannuttua viime viikolla harjoituksissa, joten valmistautumiseen jäi niukasti aikaa.

Keravan Luistinseuraa edustava luistelija aloitti soolokolmoislutzilla, jonka etupainoisen alastulon johdosta hän joutui tukeutumaan jäähän kädellään. Kolmois-kolmoisyhdistelmän jälkimmäisen hypyn hän kaatui, vaikka ensimmäinen hypyistä näyttikin lupaavalta. Virhe oli liikaa. Hyppyjen vaikeudet verottivat pisteitä eikä jatkopaikka vapaaohjelmaan eli 24 joukkoon auennut.

–       Luistelustani puuttui tänään rentous ja ohjelmassa oli paljon epätarkkuutta. Hyppy-yhdistelmän kaaduttu hyppy oli tänään sellainen löysä sutaisu. Luisteluun ei voi eikä saa olla tyytyväinen, lääketieteen opiskelija Virtanen sanoi.

Miesten kilpailun johdossa on hallitseva Euroopan mestari Espanjan Javier Fernandez pistein 91,56.

Tulokset:

http://www.isuresults.com/results/ec2014/index.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024