Uutiset

Versluis loukkaantui, EM-matka peruuntui

Taitoluistelun EM-kilpailujen aattona Suomen joukkue koki ikävän takaiskun kun miesten sarjan edustaja Matthias Versluis loukkasi polvensa torstaina harjoituksissa kotijäillä. 19-vuotias espoolaisluistelija joutui perjantai-iltana myöntämään, ettei jalka kestä lainkaan rasitusta ja perui osallistumisensa kilpailuun.  Päätös oli vaikea, sillä kyseessä oli nuoren luistelijan ensimmäiset aikuisten arvokilpailut. Hyvässä kunnossa olleen suomalaisen kilpailuohjelmistossa oli mm. juuri opittu kolmoisaksel ja neloistulppi.

Versluisin tilalla EM-jäillä nähdään Valtter Virtanen. Suomen joukkueen muut jäsenet ovat Juulia Turkkila ja jäätanssijat Henna Lindholm-Ossi Kanervo. EM-kilpailut luistellaan Budpestissä 15.-19.1.2014.

Taitoluisteluliitto tiedottaa Suomen joukkueen ennakkotunnelmista maanantaina.


Tuloksia: Iida Karhunen luisteli Tallinn Trophyn voittoon 24.11.2023
Tuloksia: Challenger-sarjan Warsaw Cup 19.11.2023