Uutiset

ml. 2. SM-valintakisa/la tulokset

Team Unique ja Team Fintastic SM-valintakisan johdossa 

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu alkoi tänään Tampereella junioreiden ja senioreiden lyhytohjelmakilpailulla sekä noviisien vapaaohjelmilla. Senioreissa ensimmäiseksi luisteli Helsingfors Skridskoklubbin Team Unique pistein 70,90.

–          Ohjelma tuntui hyvältä ja rennolta. Nyt puramme päivän kopissa ja keskitymme huomiseen, sanoi joukkueen kapteeni Minttu Palsola, joka edusti eilen myös presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla, MM-kultajoukkueen kapteenina.

Toiseksi sijoittui Helsingin Luistelijoiden joukkue Marigold IceUnity 66,96 pisteellä. Muuten sujuvaan ohjelmaan sattui yksi kaatuminen läpimenossa. Kolmantena on pistein 56,96 Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes, jolle myös sattui harmittavia kaatumisia.

Junioreiden lyhytohjelmakilpailun voitti HTK:n Team Fintastic pisteillä 60,88. Toisena on HL:n Musketeers ja kolmantena HSK:n Team Mystique. Team Fintasticin kapteeni Kia Kopra oli tyytyväinen puhtaaseen suoritukseen.

–          Fiilis on loistava. Viime kisoissa joukossa oli turhia sattumia, mutta nyt onnistuimme.

Noviisien 1. lohkon kilpailun voitti HTK:n Finettes ja 2. lohkon HSK:n Team Dynamique. Kilpailut jatkuvat huomenna junioreiden ja senioreiden vapaaohjelmakilpailulla. Silloin selviää, mitkä juniorijoukkueista selvittävät tiensä helmikuun SM-kilpailuihin ja mitkä kaksi kärkijoukkuetta lähtee junioreiden World Challenge Cupiin Sveitsiin. Seniorien MM-kilpailupaikat jaetaan lopullisesti SM-kilpailuissa, mutta Tampereen kilpailulla on oma merkityksensä paikoista kilpailtaessa.

Tulokset ja huominen aikataulu

 http://www.figureskatingresults.fi/results/1314/MLSM2VK/index.htm

 


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024