Uutiset

Ex-kilpaluistelijoiden alumnitoiminta käynnistettiin

Suomen Taitoluisteluliitossa käynnistettiin eilen tiistaina alumnitoiminta jo uransa päättäneille kilpaluistelijoille. Mukana ensimmäisessä linjanvetotilaisuudessa oli monia entisiä maajoukkueluistelijoita sekä muutama arvokisaedustajakin. Toisilla oman uran lopettamisesta oli  kulunut jo parikymmentä vuotta, osa päättänyt uransa vasta äskettäin.  Samankaltaiset kokemukset ja tarinat yhdistivät paikallaolijoita ja toiminnan aloittaminen koettiin hyväksi.

Tilaisuudessa pohdittiin mm. mentoritoiminnan aloittamista, jossa kokeneet omanuransa päättäneet urheilijat voisivat esimerkiksi käydä seuroissa ja leireillä kertomassa nuorille luisteijoille, vanhemmille ja valmentajille oman tarinansa urheilijana – karikkoineen ja onnistumisineen. Toiminnassa mukana olevien kokemusta pyritään hyödytämään jatkossa enemmänkin liiton toiminnassa ja nykyisten sekä tulevien urheilijoiden tukemisessa. Tilaisuudessa pohdittiin myös sitä, miten konkreettisesti jäähdytellä oman uransa jälkeen. Halu luistella on monilla edelleen suuri.

Toiminnan jatkosta/seuraavasta tapaamisesta, jonne toivotetaan mukaan vielä uusia jäseniä, tiedotetaan liitoverkkosivulla.

www.stll.fi/luistelijalle/alumnitoiminta/


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024