Uutiset ja artikkelit

Entisten kilpaluistelijoiden verkostoitumistilaisuus 19.11.
Taitoluisteluliitossa käynnistyy luistelijoiden alumnitoiminta

Oletko joskus ajatellut, että sinulla voisi olla kokemuksia, ajatuksia ja kullanarvoisia vinkkejä omalta kilpailu-uraltasi, jotka haluaisit jakaa muillekin? Kaipaatko mukaan luistelutoimintaan ilman suurempia sitoumuksia?

Suomen Taitoluisteluliito kutsuu eri-ikäisiä, entisiä kilpaluistelijoita mukaan verkostoitumaan – alumnitoimintaan. Haluamme koota yhteen jo lopettaneiden yksinluistelijoiden kokemuksia, osaamista, ideoita sekä ajatuksia ja käyttää niitä voimavaroina tulevaisuuden strategioita luotaessa.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 19.11.2013. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.11. mennessä
http://www.stll.fi/koulutus/alumnitoiminta-19-11-2013-ilmoit/


Urheilija-apuraha ja tuet haettavissa 17.3.2023
Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa 7.3.2023