Uutiset

Art on Ice Hartwall Areenalla 11.3.2014


ART ON ICE Helsingissä 11.3.2014: Hurts ja Sotšin Olympialaisten tähdet muodostavat kaikkien aikojen mukaansatempaavimman kokoonpanon.

Kaksi kaveria joiden lauluja lauletaan ympäri maailman, aikamme intohimoisin klassinen pianisti, Sotšin tähdet, Stéphane Lambiel, hiljaiset juontajat ja arvoituksellinen pop-laulaja Ruotsista – uusi Art on Ice ohjelma on tyrmäävän upea.  Show nähdään toistamiseen Helsingissä Hartwall Areenalla 11.3.2014.

Vain muutama vuosi sitten Adam Anderson työskenteli vielä maitokuskina ja Theo Hutchcraft puutarhurina hautausmaalla. Samaan aikaan nämä kaksi englantilaista perustivat yhtyeen nimeltä Hurts. Theo on laulaja ja Adam soittaa kitaraa ja kosketinsoittimia. Tämän elegantin ja arvoituksellisen manchesterilaisen duon musiikki on melodista ja helposti lähestyttävää elektropoppia. Laulut ovat joskus dramaattisen synkkiä ja toisinaan niissä on loputonta toivoa. Albumit “Happiness” (2010) ja “Exile” (2013) saavuttivat maailmanlaajuista menestystä. Heidän tunnetuimmat laulunsa “Wonderful Life”, “Stay” ja “Miracle” soivat ympäri maailman.

26-vuotias georgialainen pianisti Khatia Buniatishvili esiintyi ensimmäisen kerran 6-vuotiaana. Jo 21-vuotiaana hän debytoi legendaarisessa Carnegie Hall:ssa. Khatia on tunnettu Chopin tulkinnoistaan.

Loreen voitti vuonna 2012 Eurovision laulukilpailun kultaisella äänellään ja mystisellä laulullaan “Euphoria”. Laulu oli monen maan soittolistojen kärjessä pitkään. Tämä kaunis ruotsalaisartisti säväyttää persoonallisuudellaan ja omintakeisuudellaan. Nainen, joka kulkee omia polkujaan. 

Sveitsiläinen pantomiimiryhmä Mummenschanz hauskuuttaa jättikäsillään ja äänettömällä juontamisellaan. 

Art on Ice -kiertue on myydyimpiä areenatapahtumia maailmassa ja saavutti yhteensä yli 90.000 katsojaa Sveitsissä ja Pohjoismaissa vuonna 2013. Art on Ice on paljon enemmän kuin taitoluistelugaala. Tässä spektaakkelissa esiintyvät huippuartistit joiden musiikkiin maailman parhaat taitoluistelijat sovittavat upeat ohjelmansa.

Vuoden 2014 shown tähtiä Helsingissä ovat mm. Stéphane Lambiel, Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov, Kurt Browning, Joannie Rochette, Aliona Savchenko & Robin Szolkowy, Nathalie Péchalat & Fabian Bourzat ja Sarah Meier. Volosozhar & Trankov, Savchenko & Szolkowy sekä Péchalat &  Bourzat kuuluvat Sotšin Olympialaisten voittajaehdokkaisiin. Suomalainen muodostelmaluistelun maailmanmestarijoukkue, Team Unique, esiintyy myös Helsingin showssa. 

Helsingin show näytetään Ylen tuottamana YLE TV2 kanavalla jälkilähetyksenä.   Tapahtumaorganisaatio tulee tarjoamaan suomalaisille taitoluisteluseuroille ja heidän jäsenilleen lipputarjouksen, josta tiedotetaan hiukan myöhemmin.

Art on Ice 2014 kiertue:

Zurich, Hallenstadion, 27.2 – 2.3. 2014
Lausanne, Patinoire de Malley, 4.-5.3.2014
Davos, Vaillant Arena, 7.-8.3.2014

Helsinki, Hartwall Areena, 11.3.2014
Stockholm, Ericsson Globe Arena, 13.3.2014

Info: www. artonice.com

Helsinki shown liput: www.lippu.fi
Facebook:www.facebook.com/artonice

Lisätietoja Art on Ice 2014 Helsinki: Tomi Frick, Infront Finland Oy, Mobile +358 40 777 9996, E-mail: tomi.frick@infrontsports.com


Lähde: Art on Ice:n lehdistötiedote


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024