Uutiset

Junioreiden GP Tallinna 9.-13.10.

JGP Tallinna, Viro 9.-13.10.

Suomea edustaa

naiset – Liubov Efimenko
miehet – Matthias Versluis

Suomen tuomarina toimii Merja Kosonen ja ISU:n kutsumana (parien) kontrollerina Hely Abbondati

Aikataulut ja tulokset:
http://www.isuresults.com/results/jgpest2013/

ISU:n YouTube -kanava
http://www.youtube.com/watch?v=-G_M1n5pAno

Vapaaohjelmat:

Liubov Efimenko oli lopputuloksista hienosti 7:s pistein 137,39. Vapaaohjelmassa Liuba oli kymmenes. Vapaaohjelma sujui Liubalta kohtuullisen mukavasti ja kokonaisuudessaan hän sai  ohjelmaan paljon erilaisia onnistumisia. Tarkat arvioitsijat rokottivat kuitenkin monien kolmoishyppyjen puhtaudesta. Alun kolmoisflip-kaksoistulppiyhdistelmä oli kuitenkin laadukas.

Matthias Versluis sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 12 ollen vapaaohjelmassa niinikään 12:s. Matthiaksen yhteispisteet olivat 132,33. Vapaaohjelmassa Matthiakselta puuttui tuttu terävyys ja etenkin hypyt takkusivat.

Lyhytohjelmat:

Liubov Efimenko luisteli jälleen hyvän lyhytohjelman ja saavutti hienot pisteet 49,45, jotka ovat lähellä hänen omaa ennätystään 51,80. Lahtelainen on kilpailussa kahdeksantena. Liuba onnistui soolokolmoisritissä, kolmoisflip-kaksoistulppiyhdistelmässä sekä kaksoisakselissa. Ohjelma oli liukuva ja kaunis.

Matthias Versluis, joka luisteli hienon lyhytohjelman viime viikonloppuna Finlandia Trophysa, ei pystynyt tällä kertaa samaan. Liekö ilmassa hiukan kisaväsymystä, mutta Matthias takelteli tänään etenkin hypyissään: kolmoislutzyhdistelmän väliin tuli ylimääräiset pyörähdykset ja kaksoisakselin sekä kolmoisritin alastulot tulkittiin kaatumisiksi jolloin niistä tuli 2 vähennyspistettä. Matthias on kuitenkin kehittynyt isoin askelin ilmaisussaan ja ohjelma onkin onnistuessaan tyylikäs kokonaisuus. Matthias keräsi yhteispisteet 45,06 ja on sijalla 16.Tsemppiä vapaaohjelmaan! Saammekohan vihdoin nähdä historian ensimmäisen suomalaisneloishypyn.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024