Uutiset

Junioreiden GP Ostrava 2.-6.10.2013/tuloksia

JGP Ostrava, Tsekki 2.-6.10.2013

naiset – Jenni Saarinen
miehet – Roman Galay

valmentajat: Maaret Siromaa ja Marina Shirshova

Suomen tuomarina toimii Anu Niiniranta ja ISU:n kutsumana spesialistina Merja Huttunen

http://www.isuresults.com/results/jgpcze2013/

Vapaaohjelmat:

Jenni Saarinen sijoittui lopputuloksissa hienosti uusin ennätyspistein 142,98. Jennin sijoitus vapaaohjelmassa oli 11:s. Tapparalainen aloitti ohjemansa upeasti aksel-kolmoistulppiyhdistelmällä ja jatkoi kolmoisflipillä ja -lutzilla. Lupaavan alun jälkeen Jennin ote hiukan herpaantui ja hän otti kolme vähennyspistettä kaatumisilla. Piruetit olivat kuitenkin loisteliaat: nelostasoa.

Roman Galay aloitti hienolla kolmoistulppi-kolmoistulppiyhdistelmällä ja jatkoi kolmoissalchowilla. Muutamat hyppyjen helpotukset jättivät Romanin kuitekin kovatasoisen miesten kilpailun vapaaohjelman sijalle 19. Roman oli kokonaiskilpailussa sijalla 19 pistein 117,07

Lyhytohjelmat:

Jenni Saarinen luisteli häikäisevän lyhytohjelman ja kohenteli omia ennätyspisteitäänkin reippaasti uusiksi. Jenni on kuudennella sijalla 54,98 pisteellä. Ohjelmasta voikin sanoa että se oli hyvin laadukas, sillä Jenni ansaitsi elementeistään pelkkää plussaa. Ohjelma alkoi kolmois-kolmoistulpilla ja jatkui kolmoisritillä. Myös akseli onnistui kuten piruetitkin joista hän ansaitsi kaikista nelostason. Hienoa Jenni!

Roman Galay luisteli varsin mallikkaan ohjelman ja on tällä hetkellä sijalla  15 pistein 44,26. Roman hyppäsi kaksois-kolmoistulppiyhdistelmän, kolmoisritin ja kaksoisakselin. Tsemppiä vapaaohjelmaan! 


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024