Uutiset

Junioreiden GP Minsk 25.-29.9./Tuloksia

JGP Minsk, Valko-Venäjä 25.-29.9.

Suomen edustajat:

naiset – Lyydia Määttänen
miehet – Matthias Versluis

valmentajat: Virpi Horttana ja Susanna Haarala

Suomen tuomari: Leena Kurri sekä ISU:n kutsumana kontrollerina Leena Laaksonen

Tulokset

ISU:n YouTube kanava

Miesten vapaaohjelma:

Matthias Versluis lähti vapaaohjelmaan hyvistä asemista, seitsemänneltä sijalta. Matthias aloitti rohkeasti korkealla neloistulpilla, jossa oli komeasti ja puhtaasti neljä kierrosta, mutta hän kaatui hypyn. Kilpailun harjoituksissa hyppy jo kulki. Ohjelma jatkui kolmoislutz-kolmoistulppiyhdistelmällä. Rittien kanssa Matthiaksella oli hiukan vaikeuksia, samoin muutamien muiden kolmoishyppyjen alastuloissa vaikka hyppyjen lentoasennot olivatkin laadukkaita. Matthias oli vapaaohjelmaosuuden 11:sta ja kokonaiskilpailun yhdeksäs 146,28 pisteellä. Hyvä Matthias.

Naisten vapaaohjelma:

Lyydia Määttänen joutui keskeyttämään kilpailun kuuden minuutin aikana. Lyydian alastulojalan nilkka pyörähti aamuharjoituksia edeltävässä alkuverryttelyssä. Kyseessä on pieni nivelsidevamma. Yrityksistä huolimatta jalka ei näin tuoreeltaan kestänyt alastuloa joten keskeyttäminen oli ainoa vaihtoehto. Pikaista toipumista Lyydialle!

Lyhytohjelmat:

Matthias Versluis on lyhytohjelman jälkeen upeasti seitsemäntenä 51,91 pisteellä. Tyylikäs Matthias onnistui muutoin elementeissään, ainoastaan kolmoisritin hän kaatui. Lyydia Määttänen on puolestaan sijalla 18 pistein 35,46. Myös Lyydialla oli vaikeuksia ritin kanssa sekä pientä epäpuhtautta myös hyppy-yhdistelmässä.

 


Maaliskuun Sähkäri on ilmestynyt 1.3.2024
Kauden 2023-24 kiertopalkinnot – ehdota palkittavaa nyt 26.2.2024