Uutiset

Junioreiden GP Gdansk 18.-22.9.

JGP Gdansk, Puola 18.-22.9.

Suomea kilpailussa edustaa

Jenni Saarinen
Juho Pirinen

Valmentajat: Susanna Haarala ja Marina Shirshova

Tuomarina toimii Jukka Immonen sekä data- ja video-operaattorina Anne Fagerström.

Tulossivu: http://www.isuresults.com/results/jgppol2013/

ISU:n YouTube-kanava

Jenni Saarinen sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 10 yhteispistein 117,63. Jenni oli lyhytohjelmassa hienosti neljäs, mutta vapaaohjelmassa 11. Juho Pirinen puolestaan miehissä 20:s yhteispistein 129,56. Juho oli lyhytohjelman 21:s ja vapaaohjelman 19:s.

Lyhytohjelmat:

Jenni Saarinen nappasi upeasti nelossijan lyhytohjelmassa uusin ennätyspistein 46,85. Jenni hyppäsi kepeän kolmoistulppi-kolmoistulppi -yhdistelmän heti ohjelman alkuun. Haastavan koreografian Tapparan tyttö esitti tyylikkäästi ja hyvällä dynamiikalla. Ohjelman ainoa kauneusvirhe sattui kolmoisritin alastulossa, joka jäi hiukan vajaaksi. Hieno suoritus Jenni!

Juho Pirinen on tällä hetkellä kilpailussa sijalla 21 pistein 41,86. Juho kaatui hyppy-yhdistelmänsä sekä soolokolmoisritin. Lisäksi hän jäi pisteittä lentävän istumapiruetin kohdalla. Vaikka hyppyjen osalta ei paras päivä ollutkaan, esittäminen ja luistelu olivat kuitenkin Juholle tyypillistä, puhdaslinjaista.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024