Uutiset

Poikaluistelusta asiaa Sportmagasinetissa 17.9. klo 21

Sportmagasinetissa YLE Femmalla tiistaina 17.9. klo 21.00 on asiaa poika/miesluistelusta.

Kanavan esittely aiheesta:

Uusia taitoluistelutähtiä pohjoismaisen yhteistyön kautta

Elokuussa päättyi neljävuotinen pohjoismainen taitoluisteluvalmentajien koulutusohjelma Vierumäellä (ISU Nordic Development). Kahden intensiivisen leiriviikon aikana, keväällä ja syksyllä, kouluttautui kuusi valmentajaa jokaisesta pohjoismaasta maailman parhaiden valmentajien ja lajiexperttien toimesta. Heillä oli mukanaan parhaat 10-15-vuotiaat oppilaansa, jotka parhaassa tapauksessa ovat valmiita valloittamaan maailman vuoden 2018 olympiakisoissa.


Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa 30.5.2023
Finlandia Trophy Espoon fanipäivä 29.5.2023