Uutiset

Dancing on Ice tähtiluistelijat ovat julkistettu

Dancing on Ice tv-formaatti starttaa Nelosella 28.9. Siinä 10 julkkiskilpailijaa opiskelee jäätanssia/pariluistelua tähtiluistelijoiden opastuksella. Keskiviikkona 21.8. julkistettujen luistelijoiden joukossa on monia nimiä jotka ovat tulleet tutuiksi joko arvokisaluistelijoina, showkenttien ammattilaisina tai nykyisinä valmentajina/koreografeina:

Ari-Pekka Nurmenkari, Mikko Minkkinen, Sasha Palomäki, Tommi Piiroinen, Aapo Turpeinen,
Jenni Calvert (ent. Numminen), Nea Ojala, Tiina Blake (ent. Haimi), Eveliina Pöllänen ja Pia Airaksinen. Kilpailijoiden päävalmentajana nähdään Laura Lepistö. Tuomariston vakiojäseniä ovat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila.
Lisää pareista täältä.

Toivottavasti kaikki luistelun ystävät, uudet ja vanhat, löytävät televisioiden ääreen tämän ja YLE:n televisioimien kilpailujen lisäksi.


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023