Uutiset

Dancing On Ice tv-ohjelma starttaa syksyllä

Dancing On Ice -ohjelmassa tuttuja taitoluistelukasvoja

Ensi syksyn suurin uusi viihdeohjelma on Nelosen Dancing on Ice, jossa nähdään useita taitoluistelusta tuttuja nimiä. Tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa julkistettiin päävalmentaja, tuomarit ja juontajat. Kilpailussa päävalmentajana on itse Laura Lepistö. Julkkiskilpailijoiden suorituksia jäällä arvioivat puolestaan vakiotuomarit,  Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila, ja heidän rinnallaan nähdään myös vaihtuvia tuomareita suomalaisen luistelun huipulta. Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Lorenz Backman.

Julkkiskilpailijat ja heidän parinsa julkistetaan myöhemmin kesällä. Toivottavasti ohjelman myötä taitoluisteluinnostus leviää yhä laajemmalle maassamme!

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/dancing-on-ice


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024