Uutiset

Perustestien suorittaminen on alkanut

Perustestiradat osaksi arkiharjoittelua

Ensimmäiset perustestitilaisuudet on pidetty ja useat seurat ovatkin innostuneet niitä järjestämään.  Vaikka uudet asiat tuovat aina jännitystä mukanaan on sekä arvijoitsijoilla että luistelijoilla ollut asian suhteen hyvä ja positiivinen tunnelma.

Testijärjestelmän tarkoitus on kehittää ja yhtenäistää suomalaisten taitoluistelijoiden taitotasoa ja ymmärrystä kaikissa Suomen seuroissa. Testijärjestelmä on siten valmentajille hyvä työkalu perusluistelutaitojen harjoittamiseen. Onkin toivottavaa, että testiradoista tulee luistelijoille osa omatoimista alku- tai loppuverryttelyä.

Ei haittaa vaikka ensimmäisellä kerralla testi ei menisikään läpi, yrittää voi uudelleen. Testitilaisuuksia tulee kesän ja alkusyksyn sekä koko kilpailukauden aikana useita.

Lisätietoa testeistä


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024