Uutiset

International Adult Competition, Oberstdorf 15.-18.5.2013/tuloksia

International Adult Competition 15.-18.5.2013 Oberstdorf

Suomalaisista mukana:

Outi Hukki-Olli Immonen (jäätanssi silver)
Sannna Elina Nygren-Ilppo Greis (jäätanssi bronze sekä yksinluistelu)
Agnes Lindinger-Andras Neiser (pariluistelu)
Tuire Muona, Irina Kirjanen, Helena Väänänen, Suvi Kruse ja Tuula Olin (yksinluistelu)

Tulokset:
http://www.deu-event.de/results/adult2013/index.htm

"Ilmavoitto" Suomelle Oberstdorfin aikuisluistelukisan nostomiesluokassa. Ilppo Greisin F14 pudotti ohjelmallaan Top Gun kaikki ulkomaalaiset vasustajansa ja voitti Men Artistic Bronze I-III ikäluokkien kisan. Helena Väänänen sijoittui Artistic -ohjelmallaan viidenneksi. 

Irina Kirjanen voitti hienosti  Master/Elite Ladies III+IV  Artistic -sarjan. Irina nappasi toisenkin mitalin, hopeisen, vapaaohjelmassa.

Tuire Muona oli yksinluisteluohjelmallaan omassa sarjassa 16:s, Tuula Olin neljäs, Agnes Lindinger kahdestoista ja Helena Väänänen viides. Suvi Kruse oli Bronze Ladies II -sarjassa 15:s ja Elina Nygren 28:s. Tuire sijoittui lisäksi Artistic Bronze Free Skating I -sarjassa kahdeksanneksi.

Jäätanssin Silver -luokassa Outi Hukin ja Olli Immosen sijoitus oli Pattern Dancessa kahdeksas ja vapaatanssissa hienosti neljäs. Bronze -luokan kilpalijoiden Sanna Elina Nygrenin ja Ilppo Greisin sijoitus oli molemmissa ohjelmissa kahdeksas. Pariluistelussa Agnes Lindinger ja Andras Neiser sijoittuivat seitsemänsiksi.

Tuloslinkistä kannattaa katsoa vielä tarkemmin suomalaisten kilpailusarjat, sillä ne vaihtelevat luistelijoittain.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024