Uutiset

Kaarinan Taitoluistelijoista sinettiseura

Kaarinan Taitoluistelijoista Sinettiseura

Kaarinan Taitoluistelijat on tehnyt hyvää työtä taitoluistelun ja erityisesti muodostelmaluistelun saralla 10 vuoden ajan. Seura on kehittänyt toimintaansa jatkuvasti ja nyt tämän laadukkaan työn tuloksena seuralle myönnettiin Sinettiseura-arvo.

Kaarinan Taitoluistelijoiden toiminnasta huokuu yhteisöllisyys ja hyvä vuorovaikutus valmentajien ja ohjaajien välillä. Seura kannustaa ohjaajia kouluttautumaan, jonka lisäksi seuratoimijat kouluttautuvat itse. Valmentajilla ja ohjaajilla on tukenaan useita henkilöitä, joilta voi tarvittaessa pyytää apua. Erityisen vaikuttavaa seuran toiminnassa on uusien ohjaajien toimintaan mukaan ottaminen ja heidän tukeminen.

Suomen Taitoluisteluliitto onnittelee Kaarinan Taitoluistelijoita!


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024